Ambassadør- og informationsdag

4 timers inspiration til din ledelse. Få idéer til, hvordan du kan styrke dig selv og de mennesker du leder.
Tilmeld
Kom og få en smagsprøve på en anderledes og praktisk lederuddannelse

Sæt X i kalenderen d. 29. januar 2021

Kl. 9.00 – 13.00 på Vejlsøhus i Silkeborg. 

To gange om året inviterer vi alle interesserede til en Informationsdag, som er 4 timers undervisning og indblik i LifeAchiever uddannelsen.

Denne dag deltager også uddannede LifeAchievers, som kommer for at genopfriske og træne mindset og værtøjer,
og ikke mindst for at netværke med hinanden og gæsterne.

Hvis du allerede nu gerne vil vide mere om uddannelsen, kan du evt. læse “En uddannelse i positiv psykologi og ledelse” og “Hvad er Positiv Psykologi”

På Achievers’ hjemmeside kan du læse referencer og udtalelser fra tidligere deltagere på kurser, forløb og LifeAchiever Uddannelsen.

Formatet for Informationsdagen

Vi starter med fælles morgenmad og netværk allerede kl. 8.30, hvorefter det officielle program starter kl 9.00.

Efter at Kim og Nicolaj har budt velkommen, skal vi til “fernisering”.
I grupper med både LifeAchievers og gæster gennemgår vi uddannelsens modeller og værktøjer, og fortæller om, hvordan vi bruger dem i hverdagen.
Er du med som gæst, så stil endelig spørgsmål undervejs, og vær nysgerrig på hvordan du kan bruge dem.

Herefter gennemgår Nicolaj og Kim emner med relation til uddannelsen. Du får en god fornemmelse af, hvor praktisk og nærværende undervisningen på LifeAchiever uddannelsen er.

Praktisk Program for d. 29. januar 2020

Kl. 08.30 – 09.00: Morgenmad med kaffe/the, rundstykker mv.

Kl. 09.00 – 09.30: Præsentation af dagens program – rammen sættes. 

Kl. 09.30 – 10.30: Intro til LifeAchiever-mindset og værktøjer 

Kl. 10.30 – 12.30: Fordybning i de centrale dele af LifeAchiever med udgangspunkt i spørgsmål fra ambassadører og gæster 

Kl. 12.30 – 13.00: Opsamling, afrunding og tak for i dag

 

Pris: 4 timer af din tid

Informationsdagen d. 21. august 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 29. januar 2021.

Informationsdagen d. 31. januar 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 21. august 2020.

Informationsdagen d. 25. oktober 2019

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 31. januar 2020.

Informationsdagen d. 21. august 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 29. januar 2021.

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

Mindsettet

Gennem mange års arbejde med højtydende mennesker og teams har vi opnået en unik indsigt i det, der virker. herudfra har vi skabt 14 sætninger, som danner grundlag for vores mindset. Det er på ingen måde hverken matematik eller religion. Blot til eftertanke.

Dit GUF filter

Dit GUF filter handler om hvordan din hjerne generaliserer, udelader og forvrænger indtryk, og på den måde kommer til at give dig et skævt billede af det, der faktisk sker omkring dig.

Rapport

Rapport er fundamentet under al god og positiv kommunikation – og dermed også et fundament under ledelse. Hvis vi skal fremhæve én ting, som er det vigtigste på LifeAchiever Uddannelsen, så er det opmærksomheden på og træningen af rapport. Uden rapport – ingen positiv kontakt mellem mennesker.

De Grundlæggende Egobehov

Når du kender dine egne egobehov, kan du bedre lede dig selv. Sætter du dig ind i andres ego-behov, ved du pludselig hvad der skal til, for at du kan lede dem til deres optimale performance.

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst information om og invitation til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever Uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Pin It on Pinterest