Hold dit LifeAchiever mindset og værktøjer ved lige

To gange om året inviterer vi dig til Ambassadørdag. Her mødes uddannede LifeAchievere for at “banke rust” af værktøjerne og genopfriske mindsettet. Samme dag deltager gæster udefra, som er nysgerrige på, hvad LifeAchiever Uddannelsen kan. 

Vi vil glæde os til at se dig på Ambassadørdagen.

Sæt X i kalenderen d. 19. august 2022

Kl. 9.00 – 13.00 på Vejlsøhus i Silkeborg

Dagen starter altid med morgenmad og netværk fra kl. 8.30.

Kl. 9.00 bliver rammen sat i Store Sal på Vejlsøhus og vi starter – traditionen tro – med en fernisering, hvor du kan genopfriske værktøjer og mindset. 

Herefter dykker vi ned i udvalgte dele af undervisningen, og der kan stilles spørgsmål.

Det er altid vores ambition, at den tid du investerer sammen med os, skal give mere værdi end hvis du havde valgt ikke at deltage. 

 Vi ser frem til at lave en god dag sammen.

Ambassadørdage i 2023

Sæt X i kalenderen 

13. januar 2023 kl. 09 – 13 – TILMELD

11. august 2023 kl. 09 – 13 – TILMELD

Online informationsmøde d. 14. januar 2022

Få et indblik i, hvad LifeAchiever Uddannelsen er. Oplev små smagsprøver og mød Line og Jesper Fredberg, der begge er uddannet LifeAchiever og hør, hvad de har fået ud af uddannelsen.

Online informationsmøde d. 29. januar 2021

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 27. august 2021.

Tilbageblik på Informationsdagen d. 21. august 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 29. januar 2021.

Online informationsmøde d. 14. januar 2022

Få et indblik i, hvad LifeAchiever Uddannelsen er. Oplev små smagsprøver og mød Line og Jesper Fredberg, der begge er uddannet LifeAchiever og hør, hvad de har fået ud af uddannelsen.

Personligt lederskab

Se evt. vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Hvis vi skal gøre det helt enkelt, handler det stærke personlige lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke...

Online team øvelse

Disse 4 simple spørgsmål kan, når de er forberedt godt og rammerne er sat korrekt, medvirke til, at I i højere grad kan spille jer selv og hinanden bedre i teamet. Hvis du vil vide mere om LifeAchiever Uddannelsen og konsulentfirmaet Achievers, kan du deltage på vores...

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst information om og invitation til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever Uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Pin It on Pinterest