Få inspiration til mærkbart lederskab

Få 4 timers gratis indblik og undervisning i LifeAchiever Mindsettet og ledelsesværktøjerne fra LifeAchiever Uddannelsen.

Fredag d. 14. januar 2022  kl. 9.00-13.00

Tilmeld informationsmødeLæs mere om uddannelsen
Få en smagsprøve på en anderledes og praktisk lederuddannelse

Sæt X i kalenderen d. 14. januar 2022

Kl. 9.00 – 13.00 på Vejlsøhus i Silkeborg

Se program her

To gange om året inviterer vi alle, der ønsker at udøve mærkbart lederskab til en informationsdag, som er 4 timers undervisning og indblik i LifeAchiever uddannelsen.

Du kan læse et referat fra seneste Informationsdag her

Denne dag deltager også uddannede LifeAchievers, som kommer for at genopfriske og træne mindset og værtøjer, og ikke mindst for at netværke med hinanden og gæsterne.

Hvis du allerede nu gerne vil vide mere om uddannelsen, kan du evt. læse “En uddannelse i positiv psykologi og ledelse” og “Hvad er Positiv Psykologi”

På Achievers’ hjemmeside kan du læse referencer og udtalelser fra tidligere deltagere på kurser, forløb og LifeAchiever Uddannelsen.

Pris: 4 timer af din tid

Program

8.30 – 9.00 Morgenmad og netværk

9.00 – 9.30 Præsentation af dagens program og rammesætning

9.30 – 10.30 Introduktion til LifeAchiever

10.30 – 12.30 Fordybning i de centrale dele af LifeAchiever, med udgangspunkt i spørgsmål fra ambassadører og gæster.

12.30 – 13.00 Opsamling, afrunding og tak for i dag.

Online informationsmøde d. 29. januar 2021

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 27. august 2021.

Tilbageblik på Informationsdagen d. 21. august 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 29. januar 2021.

Informationsdagen d. 31. januar 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 21. august 2020.

Personligt lederskab

Se evt. vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Hvis vi skal gøre det helt enkelt, handler det stærke personlige lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke...

Online team øvelse

Disse 4 simple spørgsmål kan, når de er forberedt godt og rammerne er sat korrekt, medvirke til, at I i højere grad kan spille jer selv og hinanden bedre i teamet. Hvis du vil vide mere om LifeAchiever Uddannelsen og konsulentfirmaet Achievers, kan du deltage på vores...

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

Mindsettet

Gennem mange års arbejde med højtydende mennesker og teams har vi opnået en unik indsigt i det, der virker. herudfra har vi skabt 14 sætninger, som danner grundlag for vores mindset. Det er på ingen måde hverken matematik eller religion. Blot til eftertanke.

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst information om og invitation til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever Uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Pin It on Pinterest