Når noget ikke virker, så må vi gøre noget andet.

Vi havde glædet os til at se Jer alle til endnu en informations- og ambassadørdag på Vejlsøhus i Silkeborg. Det kunne vi så ikke! Og som en del af LifeAchiever Mindsettet tænker vi, at når noget ikke virker, så gør vi noget andet. Derfor holdt vi for første gang vores Informationsdag online. En kæmpe tak til alle Jer der deltog. Nu glæder vi os bare endnu mere til at SE jer. I virkeligheden. Både Jer vi allerede kender godt – og alle Jer gæster, som vi endnu ikke har fået lov at møde. 

Tilmeld næste informationsdagLæs mere om uddannelsen

Velkommen til Infomødet

Kim Nielsen og Nicolaj Statager byder velkommen til det online informationsmøde. I videoen kommer vi ind omkring:

Præsentation af Kim og Nicolaj
Hvem er Achievers
Hvad er LifeAchiever Uddannelsen

Tanker og følelser

Kim gennemgår “System 1 og 2” og hvordan hjernen styrer hhv. tanker og følelser. Hvad kan vi selv gøre, for at tage kontrollen over hvad vi tænker og føler?

Nicolaj trækker paralleller til den professionelle sportsverden og fortæller bl.a. historien om “The 4 minute man”: Roger Bannister. 

Videoen han omtaler, kan du se her. 

Stimuli og respons

En vigtig vinkel at få på snakken om personligt lederskab, er Viktor Frankl’s “Stimuli & Respons” og stoikernes syn på tanke og handling, og hvordan mennesket adskiller sig fra dyrene ved netop at kunne kontrollerer sit system 2 – sine tanker. 

Hvis du vil læse mere:

Fair selvevaluering

Gør ikke tingene større end de er, og gør dem heller ikke mindre end de er. Fair selvevaluering er et godt værktøj til personligt lederskab. Brug det til at kontrollere dine tanker og følelser, så hverdagens små udfordringer ikke kommer til at fylde mere end de behøver. 

Modellen af verden

Modellen af verden er et genialt værktøj, der minder os om, at vi ikke ser verden som den er, men som VI er. Når modellen bruges i vores ledelse af os selv og andre, husker vi på at indrette vores kommunikation til den den person vi taler med. Forudsætningen for mærkbart lederskab er også, at vi sætter os ind i, hvad det er for nogle mennesker vi leder.

Hvis du vil læse mere:

LifeAchiever Uddannelsen

I denne video forklarer Nicolaj og Kim opbygningen af LifeAchiever Uddannelsen, indholdet og forløbet af de 4 moduler, muligheden for at få ECTS point og hvordan undervisningen foregår. Det sættes streg under, at det er en PRAKTISK uddannelse, hvor du gør værktøjerne til en del af DIG, og at det er en uddannelse med stor vægt på personlig dannelse.

Udtalelser fra LifeAchievers

Helle Halken

Partner & Executive Search – Bestyrelsesleder og Advisoryboardmedlem

Efter 120 timers teori og meget intensiv træning, fik jeg mit LifeAchiever “kørekort” i december 2020. Nu er jeg ude i virkeligheden med nogle helt nye værktøjer. En af de ting, som har ramt mig meget, er den praktiske tilgang i uddannelsen. Det med at få lov til at træne og træne. Det er seriøst og det er, som Nicolaj og Kim også siger, ikke bare et kursus. Det er en uddannelse med streg under dannelse. På det sidste modul får vi udleveret en lille seddel, hvor der står “Fra nu af vælger jeg…”. Det som jeg har valgt at skrive, er netop det vi har talt om i dag. At have fokus på grundighed over hastighed, at have fokus på system 2 og arbejde med stimuli og respons modellen. Det betyder at jeg, midt i de højrisikositautioner vi alle kommer ud i, er mere bevidst om min automatreaktion – og at ændre den.

Rune Spreckelsen

COO – Operation, Processer og Optimering

Jeg har brugt LifeAchiever mindsettet i 8 år, og det har givet mig en værktøjskasse til at lede mig selv og et fundament til at lykkedes – alene og sammen med andre. Jeg bruger også mindsettet til altid at efterlade dem jeg møder med mere energi end da jeg mødte dem. For mig at se er LifeAchiever et mindset og en værktøjskasse som kan skabe høj trivsel og høj effektivitet – en bæredygtig vej i ledelse fremover mod langsigtede mål og resultater.

Henrik Kæmpe

Supply Chain Director, Kelsen Group

Modellen af verden har givet mig en bevidsthed om, hvordan jeg kan kommunikere bedre som leder. Det at være leder betyder, at jeg sidder med nogle af de mere komplekse situationer og beslutninger. Hvis jeg som leder ikke bare tager beslutningerne ud fra min egen model af verden, men også tænker mine medarbejderes model af verden med ind, så kan jeg pludselig se tingene fra 360 grader og derfor træffe beslutninger, hvor jeg har tænkt alle med ind.

Se flere udtalelser fra LifeAchievers

 

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst information om og invitation til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever Uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Artikler

Personligt lederskab

Se evt. vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Hvis vi skal gøre det helt enkelt, handler det stærke personlige lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke...

læs mere

Online team øvelse

Disse 4 simple spørgsmål kan, når de er forberedt godt og rammerne er sat korrekt, medvirke til, at I i højere grad kan spille jer selv og hinanden bedre i teamet. Hvis du vil vide mere om LifeAchiever Uddannelsen og konsulentfirmaet Achievers, kan du deltage på vores...

læs mere

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Mindsettet

Gennem mange års arbejde med højtydende mennesker og teams har vi opnået en unik indsigt i det, der virker. herudfra har vi skabt 14 sætninger, som danner grundlag for vores mindset. Det er på ingen måde hverken matematik eller religion. Blot til eftertanke.

læs mere

Dit GUF filter

Dit GUF filter handler om hvordan din hjerne generaliserer, udelader og forvrænger indtryk, og på den måde kommer til at give dig et skævt billede af det, der faktisk sker omkring dig.

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This