Ledelse handler om at øve indflydelse

I denne artikel får du en kort gennemgang af vores online informationsmøde d. 14. januar 2022, billeder af flips og links, hvor du kan læse mere. Har du spørgsmål, så tag kontakt til os. Send os en mail eller få os til at ringe dig op. 

Bliv ringet opSend os en mail

Du kan se eller gense mødet her

Nedenfor finder du de enkelte emner fra dagens møde, og links så du kan hoppe ind i videoen og gense de enkelte emner. 

Hvad er en LifeAchiever?

En LifeAchiever har ambitionen om og værktøjerne til at udøve stærkt personligt lederskab og til at skabe resultater gennem og sammen med andre.

Vi er nysgerrige efter at finde ud af, hvordan vi skaber balance mellem høj effektivitet og høj trivsel.

Spring frem i videoen til “Hvad er en LifeAchiever?”

 

Fakta og følelser

En af de vigtigste træninger, allerede på uddannelsens modul 1, er evnen til at adskille fakta og følelser. Når du kan det, gør du dig selv i stand til at reagere mere hensigtsmæssigt. Spring til dette emne i videoen fra mødet.

Du kan læse mere i disse to artikler:

System 1 og 2 handler om, hvordan din hjerne har en hurtig og en langsom del.

Fakta og følelser handler om, hvordan du med den viden om, hvordan din hjerne fungerer, kan træne din evne til at reagere mere hensigtmæssigt.

Du kan måske også have interesse i at læse om amygdala og hippocampus.

Tillidsformlen

“The Trust-Equasion” er en måde at analysere et så “fluffy” begreb som tillid. De tre øverste punkter, C, R og I, styrker tilliden, den sidste S.O kan mindske tilliden. Spring til Tillidsformlen i videoen

C = Credibility

Har jeg tillid til, at du kan udføre opgaven. C handler om tillid til evner, faglighed og kompetencer.

R = Reliability

Kender jeg dig som værende troværdig? Er dét, du siger, også det du gør – og omvendt.

I = Intimacy

Hvordan er relationen mellem os? Føler jeg en psykologisk tryghed og stoler jeg på dig generelt?

S.O = Self-orientation

Hvad er din egeninteresse? Gør du det her for at styrke dig selv og dine egne interesser eller gør du det for fællesskabets, teamets eller alles skyld?

Gæsteindslag

Line og Jesper Fredberg er begge uddannede LifeAchiever, og fortæller om deres udbytte af uddannelsen. Se deres fulde udtalelser i videoen.

Line har tilbudt at stå til rådighed, hvis du har spørgsmål. Du finder hende på LinkedIn.  

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er opbygget i 4 moduler á 3 dage. På modul 4 bliver du certificeret LifeAchiever. Herefter kan du vælge at skrive to korte opgaver og gå til mundtlig eksamen. Mange vælger at gøre dette, for at omsætte det, de har lært, til konkrete resultater. Opgaverne og den mundtlige eksamen giver tilsammen 10 ECTS-point – 5 point for hvert af de to fag “positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen”.
Spring til gennemgangen i videoen her

Næste holdopstart er 8. marts 2022.

Hvis du vil læse mere:

Vil du høre mere om LifeAchiever Uddannelsen?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan sende os en mail eller du kan indtaste dit telefonnummer herunder, så ringer vi dig op for en uforpligtende snak, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Skriv gerne i beskedfeltet om der er et tidspunkt, der passer dig at vi ringer til dig.  

12 + 11 =

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst information om og invitation til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever Uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Artikler

Personligt lederskab

Se evt. vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Hvis vi skal gøre det helt enkelt, handler det stærke personlige lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke...

læs mere

Online team øvelse

Disse 4 simple spørgsmål kan, når de er forberedt godt og rammerne er sat korrekt, medvirke til, at I i højere grad kan spille jer selv og hinanden bedre i teamet. Hvis du vil vide mere om LifeAchiever Uddannelsen og konsulentfirmaet Achievers, kan du deltage på vores...

læs mere

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Mindsettet

Gennem mange års arbejde med højtydende mennesker og teams har vi opnået en unik indsigt i det, der virker. herudfra har vi skabt 14 sætninger, som danner grundlag for vores mindset. Det er på ingen måde hverken matematik eller religion. Blot til eftertanke.

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This