High Performance Teams

LifeAchiever Uddannelsens modul 5 er et selvstændigt, højintenst træningsmodul, for dig der er uddannet LifeAchiever, og som vil fortsætte, hvor modul 4 slap: Du vil skabe og arbejde i et team, hvor der er balance mellem høj trivsel og høj performance.

Modul 5 afvikles 23.-25. maj 2022
Tilmeld dig ved at sende os en mail

Tag dit LifeAchiever mindset til næste niveau:

Lær at skabe et high performance team.

På Modul 4 sluttede vi LifeAchiever Uddannelsen af med en række intense teamøvelser, hvor du, sammen med dit hold, brugte LifeAchiever Mindsettet til at skabe endnu bedre resultater.
Herfra kan du bygge videre på din uddannelse med endnu et modul: Modul5.

Modul 5 er for dig, der 

  • Er LifeAchiever eller har deltaget på Achievers’ virksomhedsforløb
  • Vil trykprøve dit LifeAchiever mindset, og blive endnu skarpere.
  • Ønsker at skabe bedre resultater sammen med dit team.
  • Vil lære at skabe et high performance team.
  • Har lyst til at kende dig selv endnu bedre.
  • Vil skabe balance mellem høj trivsel og høj performance.

Du vil være med til at skabe og lede et highperformance team – et team, hvor I bliver høje på både performance og trivsel, fordi alle yder det bedste de kan, med dét de kan

Vi skruer markant op for intensiteten og rykker fra de trygge og lækre rammer på Vejlsøhus, ud i skoven omkring Hald Sø ved Viborg.

Opholdet er inkl. internat og fuld forplejning.  

Se mere om indholdet længere nede på siden. 

Pris: 12.900 kr ex moms

16.125 kr inkl. moms

Bedre resultater gennem lyst og motivation

På Modul 5 blev jeg meget skarpere på, hvordan vi kan opnå bedre resultater og samtidig højere trivsel, når de enkelte opgaver gives til den person, der har størst lyst og motivation.

Samtidig fik jeg redskaberne til, i langt højere grad, at sætte rammen og retningen for opgaven, og tage ledelsen, når der var brug for det.

Morten Verner
Salgschef

Hvordan leder vi hinanden bedst?

På de første fire moduler havde jeg lært at lede mig selv og andre, men det var først på modul 5, jeg for alvor blev skarp på, hvordan jeg selv, eller måske rettere: VI som ledere skal lede hinanden.

På modul 5 blev både mine styrker og svagheder forstærket og gav mig således langt klarere indsigt i, hvor jeg skal på banen, fordi det netop er min styrke og hvor andre løfter bedre end mig, så vi dermed i fællesskab skaber det bedste team.

Henrik Kæmpe
Supply Chain Director

Modul 5 er for dig, der både er professionelt og personligt ambitiøs – Highperformance LifeAchiever.

Du lærer at skabe resultater under pres

Du lærer at skabe resultater under pres – sammen med og gennem andre.

Vi har fuldt fokus på at være højt ydende og samtidig trives, og du vil opdage, hvor meget du kan sammen med andre, når alle gør det bedste de kan, med udgangspunkt i LifeAchiever mindset’et og værktøjerne.

Indholdet på modulet bygger på erfaringerne fra mere end 20 års arbejde med action learning designet til internt brug i virksomheder.

Det her er ganske enkelt træningsbanen, hvor du reelt og uden risiko kan træne, teste og lære hvordan du virker på dig selv og andre.

Udbytte:

Du bliver endnu skarpere til at anvende mindset og værktøjer i praksis

Du opnår større selvindsigt, både i forhold til dit personlige lederskab og ledelse af andre

Du får indsigt i hvordan du sammen med andre hurtigt kan skabe et High Performance team og skabe overraskende gode resultater under vanskelige betingelser

Du får oplevelsen af at kunne mere end du troede du kunne

Du bliver endnu bedre til at fastholde den gode kommunikation også under pres.

Du får personlig feedback, der går tættere på end du har prøvet før.

Du får ny inspiration, ny energi og en oplevelse for livet.

Den dybe tillid gjorde en kæmpe forskel

Den største læring for mig på de tre dage var, hvor afgørende det er, med dyb tillid mellem teamets medlemmer. Vi brugte meget tid på at studere hinandens stærke og svage sider, og selv i en intens opgaveløsning, skete der en helt naturlig og “flydende” fordeling af ressourcer og kræfter.  Personligt er jeg aldrig blevet udfordret og flyttet så meget på bare tre dage.

Nete Kaasen
Selvstændig konsulent

Tillid, åbenhed og ærlighed er altafgørende

På Modul 5 mærkede jeg hvad det vil sige, at være i et rum hvor jeg kunne være helt åben og ærlig, og hvor det at jeg bare var mig selv, kunne give de andre tryghed og ro. Da tilliden var skabt, kunne vi flytte hinandens grænser uden at det blev grænseoverskridende. Jeg har for alvor forstået betydningen af at lytte, uden at have ord i munden, og at give tid i stedet for råd.

Steen Jessen
Værktøjsmager

Pin It on Pinterest