Når nøglemedarbejderen er LifeAchiever

Sikker målsætning, værdifuld kommunikation og respekt for kolleger
Når du deltager på uddannelsen som nøglemedarbejder, er du på hold med både formelle og uformelle ledere. Deltagerne er nøglemedarbejdere som dig, specialister, ledere og selvstændigt erhvervsdrivende. Alle deltager på det samme forløb, og mangfoldigheden skaber på én gang både en meget værdifuld dynamik og et rigtigt stærkt netværk, som du kan få stor gavn af efter uddannelsen.
Kom med til informationsdagFå inspiration til hverdagen
Styrk samarbejdet og sæt skub i udviklingen

Når nøglemedarbejderen er LifeAchiever, bliver kollegerne spillet bedre gennem samarbejdet.

Som nøglemedarbejder rummer du en vigtig værdi for virksomheden.
Typisk i form af en stærk faglig viden eller en afgørende kompetence.
Du har et ønske om udvikling og fremdrift og du er med til at definere virksomhedens kultur og måden der samarbejdes på. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og bliv en del af netværket.

Tilmeld dig Informationsdagen – vores gratis undervisningsdag. 

Hvad kan LifeAchiever uddannelsen give dig?

Større selvindsigt

Få en bedre forståelse af dig selv, og hvordan du virker på andre mennesker. Brug din viden til at få mere gennemslagskraft.

Bedre mål- og rammesætning

Når målet står skarpt og rammerne er tydeligt markeret, bliver det meget lettere at få succes i samlet flok.

Opdag dine uudnyttede kræfter

Bliv opmærksom på, hvordan du kan motivere dig selv, og opdag at du har flere ressourcer end du tror.

Spil dine kolleger endnu bedre

Som nøglemedarbejder bidrager du også til at flytte kollegerne. Lær at afkode adfærd, så du ved, hvordan du bedst kan spille din kollega endanu bedre. 

Artikler

Personligt lederskab

Se evt. vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Hvis vi skal gøre det helt enkelt, handler det stærke personlige lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke...

læs mere

Online team øvelse

Disse 4 simple spørgsmål kan, når de er forberedt godt og rammerne er sat korrekt, medvirke til, at I i højere grad kan spille jer selv og hinanden bedre i teamet. Hvis du vil vide mere om LifeAchiever Uddannelsen og konsulentfirmaet Achievers, kan du deltage på vores...

læs mere

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Pin It on Pinterest