Uddannelsen


LifeAchiever er en uddannelse i lederskab
 

Men det er mere end det. Det er 120 timers træning i et mindset, hvor vi nysgerrigt undersøger, hvorfor vi lykkes. Forløbet er sammensat af 4 moduler, der er bygget op omkring træning og praktiske øvelser.


Læs om indholdet på modulerne 


Lær at udfordre dine tanker

Du lærer at forstå og udfordre dine egne tanke- og handlemønstre, og du får redskaberne til at kommunikere rent, stille brugbare spørgsmål og at lytte aktivt og nysgerrigt. Når du er i stand til at lede dig selv, bliver du en bedre leder for andre, og uddannelsen udstyrer dig med stærke redskaber, der sætter dig i stand til at lede andre til succes.
 

Find merpotentialet


En LifeAchiever tror på at indsatser og resultater er forbundne kar, at alle individer, teams og organisationer rummer et merpotentiale, og at holdbare resultater skabes i en sund balance mellem høj trivsel og høj effektivitet.

 

Uddannelsens indhold

Al teori og alle aktiviteter under uddannelsen er evidensbaseret. Modeller og øvelser bygger på en kombination af psykologi, neurologi, kommunikation og ledelse. LifeAchiever er også en uddannelse i Positiv Psykologi.

 

Certificering og eksamen

Uddannelsen afsluttes med en række praktiske øvelser og test, mindre skriftlige opgaver samt mundtlig eksamen i positiv psykologi på akademiniveau, så du optjener ECTS point.

 

Se datoerne for de næste LifeAchiever hold her