Hvorfor blive LifeAchiever?

Du får styrket dit leder-mindset, og du får den viden og de praktiske værktøjer, der skal til, for at kunne lede dig selv og andre til bedre resultater.

LifeAchiever er en lederuddannelse med tyk streg under dannelse.

Du vil udvikle dig – både som menneske og som leder.
Har du spørgsmål?

Send os en mail
Der findes et stort udvalg af lederuddannelser i Danmark, og det er relevant at spørge:

“Hvilken lederuddannelse skal jeg vælge?”

Den beslutning kan kun du tage, men vi vil gerne fortælle, hvad der gør LifeAchiever uddannelsen unik.

Vores ambition er at være en uddannelse med streg under dannelse.
Det handler om at forstå mennesker, flytte dem og være mærkbar. Både overfor dig selv og over for andre. Og så handler det om at skabe bedre resultater – sammen med og gennem andre. 

Al teori og alle aktiviteter under uddannelsen er evidensbaseret.
I mere end 20 år har vi arbejdet på at omsætte den nyeste viden om psykologi, neurologi, kommunikation og ledelse til praktiske værktøjer og konkret handling. Det betyder, at alt det du lærer og øver på uddannelsen allerede er afprøvet og har skabt resultater i nogle af landets største virksomheder og inden for professionel sport. 

Derfor kan vi tilbyde en lederuddannelse, hvor viden på meget højt niveau er gjort så konkret og forståeligt, at du allerede under første modul flytter dig – både som leder og som menneske, og du kan gå ud og praktisere din nye viden med det samme.

Er du i tvivl om, hvorvidt LifeAchiever er den rigtige lederuddannelse for dig? To gange om året afholder vi en informationsdag, hvor du bl.a. får mulighed for at møde os samt allerede uddannede LifeAchievere.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail med dine spørgsmål. 

Hvad har tidligere deltagere fået ud af at tage uddannelsen?

Læs her, hvad tidligere deltagere på uddannelsen har fået ud af at blive LifeAchievere – både i deres professionelle liv og i det private liv.

Pin It on Pinterest