Kom til Jubilæumsinfodag
LifeAchiever fejrer 20-års jubilæum den 1. november 2024 og inviterer til infodag med efterfølgende netværk & reception
Temaet på dagen er tydelighed i kommunikation, relation og ledelse, som kan booste din udvikling af personligt lederskab og evnen til at lykkes sammen med og gennem andre.
Nicolaj Statager og Kim Nielsen har sammensat et stærkt program, der som vanligt er en blanding af evidens hentet fra neuro science, psykologi og ledelsesteori, koblet med det de ser virke i praksis – både i topsport og i erhvervslivet.
Som ny til LifeAchiever mindsettet vil du få en god fornemmelse af, hvordan vores undervisning foregår, og hvordan LifeAchiever kan styrke din udviklingsrejse. Dette er din chance for at vurdere, om LifeAchiever er det næste skridt i din karriere.
Vi afslutter dagen med hyggeligt netværk, hvor vi byder på en sandwich og et glas bobler.
Dato: 1. november
09.00 – 12.00 Infodag / 12.00 – 14.00 Netværk & 20-års jubilæumsreception
Vejlsøhus, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Få en smagsprøve på en anderledes og praktisk uddannelse indenfor personligt lederskab
Sæt X i kalenderen d. 24. januar 2025
Kl. 9.00 – 13.00 på Vejlsøhus i Silkeborg.
(Der er morgenmad og netværk fra kl. 8.30)
På informationsdagen får du undervisning i udvalgte modeller og værktøjer fra uddannelsen. Du vil opleve uddannede LifeAchievere fortælle om, hvordan de bruger deres uddannelse ude i virksomhederne, og du kan netværke med ledere fra hele landet.
Dit udbytte af 4 timer:
- Inspiration til din ledelse af dig selv og andre.
- Konkrete værktøjer til ledelse
- Netværk med ledere og specialister fra hele landet.
Du kan læse et referat fra en tidligere informationsdag her.
Spørg LifeAchieverne
Denne dag deltager også uddannede LifeAchievere. De kommer for at genopfriske og træne både deres mindset samt værtøjer, og ikke mindst for at dele deres oplevelse.
En del af arrangementet foregår som en “fernisering”, hvor vi i grupper går rundt og kigger på vores plancher med mindset, modeller og værktøjer. Her fortæller de uddannede LifeAchievere, hvordan de bruger det i deres hverdag, og du kan som gæst stille spørgsmål.
Informations- og ambassadørdage 2025
24. januar 2025 kl. 09 – 13 – TILMELD
19. september 2025 kl. 09 – 13 – TILMELD
Positiv psykologi for ledere
Få indblik i, hvordan positiv psykologi anvendes til at styrke dine ledelsesværktøjskasse. Lær at stå stærkt i dig selv, så du kan udvise mærkbar ledelse.
Mærkbart lederskab
En mærkbar leder giver ro og retning. Det er en leder, som vi følger af lyst – ikke af pligt. De hjælper med at fjerne frygten fra rummet, og skabe både høj trivsel og effektivitet.
Personligt lederskab
Se vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Helt enkelt handler stærkt personligt lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke værdier lever jeg efter. At...
Online team øvelse
En gruppe af mennesker er ikke automatisk et team. Denne lille online team øvelse kan synliggøre, hvordan I kan spille hinanden bedre i teamet.
Stockdale paradokset
Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.
Hvad er positiv psykologi?
Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.
Fakta og følelser
Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.
System 1 og 2
Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.
Amygdala og hippocampus
Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.