Kom til Informationsdag

Oplev LifeAchiever Uddannelsen og få input til at lede

To gange om året inviterer vi til en fire timers session, hvor du kan opleve den mærkbare ledelse, vi underviser i på LifeAchiever Uddannelsen. Du kan møde ledere, specialister og nøglemedarbejdere fra hele landet samt netværke med uddannede LifeAchievere.

Næste Informationsdag: 7. juni 2024

 

Få en smagsprøve på en anderledes og praktisk uddannelse indenfor personligt lederskab

Sæt X i kalenderen d. 7. juni 2024

Kl. 9.00 – 13.00 på Vejlsøhus i Silkeborg.
(Der er morgenmad og netværk fra kl. 8.30)

På informationsdagen får du undervisning i udvalgte modeller og værktøjer fra uddannelsen. Du vil opleve uddannede LifeAchievere fortælle om, hvordan de bruger deres uddannelse ude i virksomhederne, og du kan netværke med ledere fra hele landet.

Dit udbytte af 4 timer:

  • Inspiration til din ledelse af dig selv og andre.
  • Konkrete værktøjer til ledelse
  • Netværk med ledere og specialister fra hele landet.

Du kan læse et referat fra en tidligere informationsdag her.

Spørg LifeAchieverne

Denne dag deltager også uddannede LifeAchievere. De kommer for at genopfriske og træne både deres mindset samt værtøjer, og ikke mindst for at dele deres oplevelse.

En del af arrangementet foregår som en “fernisering”, hvor vi i grupper går rundt og kigger på vores plancher med mindset, modeller og værktøjer. Her fortæller de uddannede LifeAchievere, hvordan de bruger det i deres hverdag, og du kan som gæst stille spørgsmål.

Informations- og ambassadørdage 2024

7. juni 2024 kl. 09 – 13 – TILMELD
24. januar 2025 kl. 09 – 13 – TILMELD
19. september 2025 kl. 09 – 13 – TILMELD

Tilbageblik på informationsmøde d. 13. januar 2023

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 2. juni 2023

Tilbageblik på informationsmøde d. 14. januar 2022

Få et indblik i, hvad LifeAchiever uddannelsen er og oplev små smagsprøver. Mød Line og Jesper Fredberg, som begge er uddannede LifeAchievere og hør, hvad de har fået ud af uddannelsen.

Tilbageblik på informationsmøde d. 27. august 2021

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 27. august 2021.

Tilbageblik på informationsmøde d. 29. januar 2021

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du et uddrag af her.

Tilbageblik på Informationsdagen d. 21. august 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag.

Informationsdagen d. 31. januar 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 21. august 2020.

Positiv psykologi for ledere

Positiv psykologi for ledere

Få indblik i, hvordan positiv psykologi anvendes til at styrke dine ledelsesværktøjskasse. Lær at stå stærkt i dig selv, så du kan udvise mærkbar ledelse.

læs mere
Mærkbart lederskab

Mærkbart lederskab

En mærkbar leder giver ro og retning. Det er en leder, som vi følger af lyst – ikke af pligt. De hjælper med at fjerne frygten fra rummet, og skabe både høj trivsel og effektivitet.

læs mere
Personligt lederskab

Personligt lederskab

Se vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Helt enkelt handler stærkt personligt lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke værdier lever jeg efter.  At...

læs mere
Online team øvelse

Online team øvelse

En gruppe af mennesker er ikke automatisk et team. Denne lille online team øvelse kan synliggøre, hvordan I kan spille hinanden bedre i teamet.

læs mere
Stockdale paradokset

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere
Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere
Fakta og følelser

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere
System 1 og 2

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere
Amygdala og hippocampus

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Pin It on Pinterest