Kom til Informationsdag

Oplev LifeAchiever Uddannelsen

To gange om året afholder vi en informationsdag.
Her kommer en lang række gæster for at få et indblik i LifeAchiever uddannelsen og hvordan den bruges. Kom med og find ud af, om det er den rette lederuddannelse for dig.

Næste Informationsdag: 13. januar 2023

Få en smagsprøve på en anderledes og praktisk lederuddannelse

Sæt X i kalenderen d. 13. januar 2023

Kl. 9.00 – 13.00 på Vejlsøhus i Silkeborg.
(Der er morgenmad og netværk fra kl. 8.30)

På informationsdagen kan du møde Achievers, få undervisning i udvalgte modeller og værktøjer fra uddannelsen og netværke med andre ledere samt tidligere LifeAchievere.

Udbyttet af din deltagelse vil være:

  • Inspiration til din ledelse af dig selv og andre.
  • Konkrete værktøjer til ledelse
  • Netværk med ledere og specialister fra hele landet.

Du kan læse et referat fra en tidligere informationsdag her.

Spørg LifeAchieverne

Denne dag deltager også uddannede LifeAchievere. De kommer for at genopfriske og træne både deres mindset samt værtøjer, og ikke mindst for at dele deres oplevelse.

En del af arrangementet foregår som en “fernisering”, hvor vi i grupper går rundt og kigger på vores plancher med mindset, modeller og værktøjer. Her fortæller de uddannede LifeAchievere, hvordan de bruger det i deres hverdag, og du kan som gæst stille spørgsmål.

Informations- og ambassadørdage i 2023

13. januar 2023 kl. 09 – 13 – TILMELD

2. juni 2023 kl. 09 – 13 – TILMELD

Online informationsmøde d. 14. januar 2022

Få et indblik i, hvad LifeAchiever uddannelsen er og oplev små smagsprøver. Mød Line og Jesper Fredberg, som begge er uddannede LifeAchievere og hør, hvad de har fået ud af uddannelsen.

Online informationsmøde d. 29. januar 2021

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du et uddrag af her.

Tilbageblik på Informationsdagen d. 21. august 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag.

Informationsdagen d. 31. januar 2020

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag d. 21. august 2020.

Informationsdagen d. 25. oktober 2019

Hvad får du ud af at deltage på informationsdagen? Det får du en ide om her, og du kan allerede nu tilmelde dig til næste informationsdag.

Positiv psykologi for ledere

Få indblik i, hvordan positiv psykologi anvendes til at styrke dine ledelsesværktøjskasse. Lær at stå stærkt i dig selv, så du kan udvise mærkbar ledelse.

læs mere

Mærkbart lederskab

En mærkbar leder giver ro og retning. Det er en leder, som vi følger af lyst – ikke af pligt. De hjælper med at fjerne frygten fra rummet, og skabe både høj trivsel og effektivitet.

læs mere

Personligt lederskab

Se vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Helt enkelt handler stærkt personligt lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke værdier lever jeg efter.  At...

læs mere

Online team øvelse

En gruppe af mennesker er ikke automatisk et team. Denne lille online team øvelse kan synliggøre, hvordan I kan spille hinanden bedre i teamet.

læs mere

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Pin It on Pinterest