LifeAchiever Uddannelsen

LifeAchiever er en unik uddannelse indenfor personligt lederskab,
der anvender positiv psykologi og den nyeste videnskab om, hvordan mennesker lykkes.

Deltagerne på uddannelsen er typisk ledere, specialister og nøglemedarbejdere, der stræber efter at skabe bedre resultater.
Sammen med og gennem andre.

Uddannelsen for dig, der vil lede dig selv og andre til succes.

Når du er i stand til at lede dig selv, bliver du en bedre leder for andre. På LifeAchiever uddannelsen, lærer du at forstå og udfordre dine egne tanke- og handlemønstre. Du får værktøjerne til at kommunikere rent, stille brugbare spørgsmål samt at lytte aktivt og nysgerrigt. Med disse stærke værktøjer, bliver du i stand til at lede dig selv og andre til succes.

En LifeAchiever tror på, at indsatser og resultater er forbundne kar, at alle individer, teams og organisationer rummer et merpotentiale, og at holdbare resultater skabes i en sund balance mellem høj trivsel og høj effektivitet.

Al teori og alle aktiviteter under uddannelsen er evidensbaseret. Modeller og øvelser bygger på en kombination af psykologi, neurologi, kommunikations- og ledelsesteori.

Har du spørgsmål?

Send os en mail. Det er ganske uforpligtende. Ønsker du hellere en samtale, så skriv til os, og fortæl os, hvornår vi bedst træffer dig. Vi kan bl.a. tilbyde at sætte dig i kontakt med en uddannet LifeAchiever, der har en baggrund, som ligner din. På den måde kan du få en idé om, hvordan uddannelsen kan styrke dig i dit professionelle virke.

9

En praktisk uddannelse i personligt lederskab

Du gennemgår massiv træning i de værktøjer, du får. Du kan med andre ord gå direkte hjem efter hvert modul og bruge det, du har fået med. Du ikke blot ved mere. Du kan mere.

9

Videregående uddannelse i positiv psykologi

Uddannelsen indeholder bl.a. pensum til akademifaget “Positiv psykologi og trivsel”. Du kan derfor, efter din certificering, vælge at skrive en caseopgave baseret på dit professionelle virke. Går du til den mundtlige eksamen, opnår du 5 ECTS-point.

Prisen er: 46.000 kr. ekskl. moms 

Prisen er inkluderet certificering, forplejning under undervisningen, afslutningsmiddag på Modul 4 dag 2, og adgang til mundtlig eksamen i “Positiv psykologi og trivsel”.
Prisen inkluderer ikke evt. overnatning

 

Uddannelsens moduler

Modul 1:

Stærkt personligt lederskab

Forstå hvordan du virker på dig selv og andre

Bliv kompetent og effektiv i din kommunikation

Stil udfordrende og støttende spørgsmål

Sæt mål, der motiverer til handling

Lær at coache

Modul 2:

Succes gennem andre

Find ressourcer frem i dig selv og i andre

Effektiv problemløsning

Opløsning af konflikter

Stærk kommunikation

Rammesætning

 

Modul 3:

Succes gennem andre

Find nye måder at motivere dig selv og andre

Forvandle ide til mål og plan

Bliv en skarp lytter

Brug coaching som en del af din kommunikation

Skab relationer – også når det er svært

Modul 4:

Træning & Certificering

Bliv sikker i brugen af teknikkerne

Assistér andre i personlig målsætning og forandringsarbejde

Give og modtage grundig personlig feedback på evnen til at arbejde med mindset og værktøjer

Certificering 

Udtalelser

LifeAchiever er en super god uddannelse, der går dybt i sin viden om adfærd og psykologi, og samtidig lærer dig redskaber til at bruge det aktivt.

Lene Jacobsen

Seniorforsker, DTU

En utrolig spændende uddannelse, som har gjort mig mere forstående over for egne og andres udfordringer, samtidig med, at jeg har fået en masse coachende værktøjer, som jeg har haft stor glæde af i livet generelt og ikke mindst i de 6 år som angrebstræner på det danske A-landshold. 

Ebbe Sand
Fodboldagent

Store positive forbedringer på kort tid for mine ledere. Mine ledere har fået langt større selvindsigt og derved udviklet sig betydeligt som ledere.

Henrik Kæmpe

Supply Chain Director

Pin It on Pinterest