Udbyttet af uddannelsen 

Tid er en af de vigtigste ressourcer, du og virksomheden råder over. Derfor er vi meget ambitiøse med, hvad du og virksomheden får ud af at bruge tid på uddannelsen. Det er vores ambition, at dét du lærer, skal kunne anvendes i praksis – allerede fra dag ét. Du skal ikke bare vide mere. Du skal kunne mere. 

Med andre ord er vi mislykkedes, hvis du kommer hjem med et kursustrofæ i form af et ringbind med ny viden, som du ikke kan omsætte til resultater.

 

 

 

Dit udbytte

9

Stærkt personligt lederskab

Større selvindsigt, der gør dig i stand til at træffe beslutninger, i overensstemmelse med hvem du er – både privat og professionelt.

9

Kommunikativ gennemslagskraft

Du får viden og værktøjer til at blive mere tydelig og mærkbar i din kommunikation og rammesætning.

9

Indblik i nyeste forskning

Du ved, hvad der rører sig i den nyeste forskning indenfor ledelse, trivsel, neurologi og kommunikation, og du bruger det i din hverdag. 

9

Din faglighed kan træde frem

Du bliver skarp på, hvordan du træder ind i din karakter og bringer din viden og faglighed i spil til gavn for det fælles resultat. 

9

Fra fixer til facilitator

Du får værktøjerne til at facilitere udvikling, bedre resultater og til at sikre, at opgaverne løses, hvor kompetencerne er størst. 

9

Kompetent feedback

Du bliver trænet i at give feedback, der ikke alene styrker resultater og udvikling, men også skaber tillid og psykologisk tryghed. 

9

Fortroligt netværk

Du bliver en del af et særdeles stærkt og fortroligt netværk af LifeAchievere fra hele landet og på tværs af brancher.

 

 

 

 

Virksomhedens udbytte

9

En medarbejder med selvindsigt

Virksomheden får en medarbejder med selvindsigt, som er afklaret og fokuseret på at styrke andre og skabe bedre resultater. 

9

Solide, praktiske lederværktøjer

En LifeAchiever trænes i praktisk anvendelse af de effektive ledelsesværktøjer. Virksomheden får dermed en medarbejder tilbage, som reelt KAN noget mere og ikke bare ved noget mere. 

9

Øget gennemslagskraft

En LifeAchiever sætter sine ressourcer i spil, og tør og kan stille sig på “lederkrydset”.

9

Mere proaktivitet

En LifeAchiever venter ikke på, at forholdene bliver optimale, men får det optimale ud af den givne situation.

9

Redskaber til high performance

Medarbejderen har viden om og værktøjer til at skabe, lede og indgå i teams, hvor der er balance mellem høj effektivitet og høj trivsel.

9

Sund feedbackkultur

Fokus på hvordan feedback kan gøres til en uundværlig kilde til udvikling af den enkelte, i teamet og organisationen.

9

Fokus på psykologisk tryghed

En LifeAchiever kender faktorerne, der ligger til grund for tillid og god trivsel, og har redskaberne til at forbedre situationen. 

 

 

 

9

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, tilbyder vi at ringe dig op for en snak. Send en mail og fortæl hvordan og hvornår vi kan fange dig.

9

Kom med til Infomøde

To gange om året holder vi infomøde, hvor du får 4 timers netværk, inspiration og undervisning fra LifeAchiever Uddannelsen.

9

LifeAchieverne om udbyttet

Hvad fortæller LifeAchievere om udbyttet, hvordan de bruger uddannelsen og hvem de anbefaler uddannelsen til?

Vil du tale med en LifeAchiever?

 

LifeAchiever er også et stort netværk af ledere, specialister og nøglemedarbejdere. Har du spørgsmål omkring, hvordan du kan bruge LifeAchiever Uddannelsen i netop din situation, så tilbyder vi, at du kan tale med en uddannet LifeAchiever, der bruger mindset, viden og værktøjer i en professionel situation, der ligner din. Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.

Pin It on Pinterest