Om Achievers

Et erfarent konsulentfirma

Vi udvikler højt ydende mennesker, teams og organisationer.

LifeAchiever UddannelsenKursus i Personligt Lederskab

Alle Achievers’ uddannelser og aktiviteter er evidensbaserede og bygger på et dynamisk mindset kaldet “kernen”. Kernen er en kombination af psykologi, neurologi og en umættelig nysgerrighed, der har resulteret i en række unikke indsigter i dét, som succesfulde erhvervs- og sportsfolk gør for at udnytte deres fulde potentiale og nå deres mål.

Vi vil hjælpe dig med at finde dit fulde potentiale

Achievers træner og uddanner ledere, specialister og teams, der ønsker at udvikles, styrkes og opnå bedre resultater. 

Vi har skabt LifeAchiever uddannelsen med udgangspunkt i kernen og vi fokuserer først og fremmest på personligt lederskab. For at kunne lede andre, må du først kunne lede dig selv. Målet med uddannelsen er, at øge den enkeltes gennemslagskraft gennem effektiv kommunikation, og samtidig gøre deltagerne bevidste om, hvordan de påvirker sig selv og deres omgivelser.

Uddannelsen foregår på akademiniveau, og der er mulighed for at optjene ECTS-point. Læs mere her. 

Sæt mål – og nå dem!

I løbet af uddannelsen lærer deltagerne at sætte klare mål, øge sandsynligheden for at nå dem og formidle dem klart og tydeligt. 

Vi tror på

At du har langt flere ressourcer, end du selv er klar over

Vi har arbejdet med topatleter og erhvervsfolk i mere end 20 år, og hjulpet dem med at opnå endnu bedre resultater. Også du kan opnå mere, end du selv regner med. 

At stærk ledelse kræver selvindsigt

Forskellen på ledere der lykkes og ledere der ikke lykkes er først og fremmest lederens evne til at skabe sammenhæng mellem den person, som lederen er, og det som vedkommende siger og gør.

At ledelse handler om indflydelse

Ledelse handler ikke om, hvad der står på dit visitkort. Ledelse handler om at ville øve positiv indflydelse på de mennesker, vi omgås. Derfor er LifeAchiever uddannelsen også en lederuddannelse for specialister, nøglemedarbejdere og alle, der indtager en uformel lederrolle. 

Kim Nielsen

Partner i Achievers, high performance proceskonsulent og professionel coach.

kim@achievers.dk |Tlf. 31 10 02 10 | LinkedIn

• Har ledelsesbaggrund fra uddannelsesverdenen og interesseorganisationer.

• Har mere end 20 års erfaring med lederudvikling, ledertræning, lærings- og forandringsprocesser.

• Har en bred uddannelsesbaggrund inden for ledelse, coaching og procesfacilitering.

• Har trænet og inspireret ledere i en bred vifte af organisationer i det private erhvervsliv, det offentlige og den professionelle sportsverden.

Nicolaj Statager

Partner i Achievers, high performance proceskonsulent og professionel coach.

nicolaj@achievers.dk |Tlf. 22 76 80 02 | LinkedIn

• Har ledelsesbaggrund fra store organisationer samt fra den professionelle sportsverden.

• Uddannet HD(A), certificeret coach og proceskonsulent.

• Har arbejdet 9 år som Ekstern lektor hos AU Herning på uddannelserne DL og HD-O.

• Arbejder med udvikling og implementering af højt
 ydende kulturer i erhvervslivet og den professionelle sportsverden.

Pernille Andersen

Projektkoordinator i Achievers

pernille@achievers.dk |Tlf. 30 13 93 28 | LinkedIn

• Projektkoordinator i Achievers siden oktober 2012.

• Erhvervssproglig bachelor i engelsk og fransk. Har tidligere arbejdet som assistent i Europa-Parlamentet og som retssekretær i Vestre Landsret.

• Uddannet advokatsekretær og har arbejdet som så hos DAHL Advokatfirma i Viborg. Desuden uddannet Life Achiever i 2012.

 

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst information om og invitation til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever Uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Artikler

Personligt lederskab

Se evt. vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Hvis vi skal gøre det helt enkelt, handler det stærke personlige lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke...

læs mere

Online team øvelse

Disse 4 simple spørgsmål kan, når de er forberedt godt og rammerne er sat korrekt, medvirke til, at I i højere grad kan spille jer selv og hinanden bedre i teamet. Hvis du vil vide mere om LifeAchiever Uddannelsen og konsulentfirmaet Achievers, kan du deltage på vores...

læs mere

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Pin It on Pinterest