Referencer

Hvad har tidligere deltagere på LifeAchiever Uddannelsen sagt om deres deltagelse og udbytte. 

Det bedste kursus du nogensinde kommer til at deltage i

Kim og Nicolajs intensive og nærværende undervisning er uden sidestykke. Der er nu gået et år siden min eksamen, og hele oplevelsen, al viden og en større selvindsigt står stadig stærkt i dag. Deres coachende værktøjer og metoder sætter livet i perspektiv, og jeg bruger dem hver dag til at lede mig selv og andre på rette vej i livet. LifeAchiever uddannelsen er en life-changer, og vil jeg anbefale enhver person at tage uddannelsen.

Kenneth Hjemsted Muller

Operational Excellence Manager
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

 

Det bedste og mest troværdige kursus jeg har deltaget i

Jeg synes LifeAchiever er et utrolig troværdigt kursus, fordi I er og gør det I siger, så deltager ved selvsyn og på egen krop kan mærke effekten af mindset og værktøjer.
Det er det kursus, hvor jeg har set ovenstående praktiseret i udpræget størst grad – og væsentligt bedre end de øvrige andre personlige udviklingskurser jeg har deltaget i gennem Grundfos, Forsvaret m.fl.
LifeAchiever har sat ny kolorit på min hverdag og det at være leder – givet et nyt perspektiv og bedre output af mit arbejde – jeg og mine medarbejdere opnår bedre samarbejde og resultater, når jeg bruger mindset og værktøjer fra LifeAchiever.

Rune Spreckelsen

Department Head, PE – Production Equipment
Grundfos

 

Obligatorisk for alle og på sigt en del af skoleuddannelsen

LifeAchiever uddannelsen burde være obligatorisk for alle, og måske endda på sigt en del af skoleuddannelsen. En utrolig spændende uddannelse, som har gjort mig mere forstående over for egne og andres udfordringer samtidig med, at jeg har fået en masse coachende værktøjer, som jeg har haft stor glæde af i livet generelt og ikke mindst i de 6 år som angrebstræner på det danske A-landshold. Kim og Nicolaj formidler indholdet på en professionel og meget inspirerende måde, som er med til at gøre uddannelse ekstra spændende.

Ebbe Sand

Fodboldagent
Elite Consulting

 

En stor forskel for mig

LifeAchiever uddannelse har givet mig et sprog og en retning for, hvordan jeg gerne vil drive ledelse. Uddannelsen har gjort en stor forskel for mig, fordi den har løftet mig både personligt og fagligt. Jeg er blevet bevidst om at arbejde meget mere med det, som jeg er god til. At tænke anderledes og dermed få muligheder for at gøre noget anderledes der virker. Det giver mig styrke og energi i mit arbejde.

Hvad er anderledes for mig efter LifeAchiever?
– Jeg er mere til stede
– Jeg er blevet mere præcis i mine udmeldinger
– Jeg er opmærksom på at negative følelser indskrænker og positive følelser udvider
– Jeg lytter for at lytte – ikke for selv at fortælle
– Jeg bruger feedback til at udvikle og opbygge selvværd, både hos mig selv og mine medarbejdere
– Henimod eller væk fra-tankegangen – jeg har ændret mit fokus

Jeg er blevet endnu mere opmærksom på, hvor vigtigt det er for mig at tage ansvar og skabe tillidsfulde relationer i mit arbejde. LifeAchiever værktøjerne hjælper mig med at træne og udfordre min ’gamle’ hjerne, ikke for at slette de gamle spor men for at finde nye.

Solbrit Feldbak

Institutionsleder
Viborg kommune

 

Fantastisk givende

Som censor på LifeAchiever uddannelsens sidste modul er det fantastisk at se al den læring og udvikling, som deltagerne har gennemgået. Det er tydeligt at se og mærke deres bevidsthed omkring værktøjernes effekt – fx det at se dem arbejde ud fra de forskellige repræsentationssystemer, det flytter deltagerne til et helt nyt bevidsthedsniveau.
Det er enormt givende for mig at være censor, for jeg kan se, hvordan LifeAchiever har lukket en hel ny verden op for deltagerne. På modul 4 demonstrerer de på meget kompetent vis, hvor præcist og målrettet de kan bruge værktøjerne i deres hverdag, både i relation til deres privatliv og deres arbejdsliv. Deltagerne får så mange brugbare aha-oplevelser i løbet af uddannelsen, fordi de løbende kan se, hvordan værktøjerne virker i praksis.

Et andet fantastisk aspekt af at være censor er at se, hvordan deltagerne har opnået en dyb fortrolighed, både i relationerne til hinanden og i brugen af værktøjerne. Derfor er det også tydeligt at se, at LifeAchiever mindsettet står meget stærkt printet i deltagerne, fordi de har oplevet en kraftful både mental og kropslig læring.

Martin Sejersgaard-Jacobsen

Områdechef, By- og Udviklingsforvaltningen
Kolding Kommune

 

Super uddannelse

LifeAchiever er en super god uddannelse, der går dybt i sin viden om adfærd og psykologi, og samtidig lærer dig redskaber til at bruge det aktivt.

Lene Jacobsen

Seniorforsker, PhD.
DTU Aqua

 

Et top-produkt!

LifeAchiever er et top-produkt, som i bedste fald kan ændre måden man tilgår livet på.

Michael Tvedergaard

Projektchef
Virklund Sport A/S

 

En fantastisk rejse!

Det har været en fantastisk rejse og jeg har nydt hvert et minut. Jeg kan i den grad omsætte og bruge det jeg har lært, bl.a. pga. de mange øvelser og sessions.

Robert Markvart

Department Head
Grundfos

 

Det mest relevante kursus

LifeAchiever er afgjort det mest relevante kursus siden jeg tog kørekort!

Martin Bösselmann

Regionschef
HedeDanmark a/s

 

Super fedt!

Det har været SÅ fedt og lærerigt for mig at være på LifeAchiever.

Jens Vorre

Produktionschef
Skals Maskinfabrik A/S

 

I gør det fantastisk!

Jeg har fået SÅ meget med herfra! Fortsæt med at gøre det I allerede gør – det er fedt og I er super gode til det.

Lene Christiansen

Personal Assistant
Grundfos

 

Generelt et højt niveau

Generelt et meget højt niveau af viden, undervisning, engagement og formidling.

Bo Nielsen

Production Manager
BILA A/S

 

Større selvindsigt

LifeAchiever har givet mig større selvindsigt og rummelighed overfor andre. Det har givet mig forståelse for, hvorfor vi reagerer som vi gør, og hvordan der kan handles på det. Det har givet mig større selvsikkerhed.

Kristine Munk

Development Engineer
Grundfos

 

Meget høj klasse

Meget høj klasse og kompetent undervisning. I er en klasse for sig selv. Ville ønske det fandtes globalt.

Brian Dahl

Department Head
Grundfos

 

Ubetinget det bedste kursus

Det er ubetinget det bedste og mest interessante kursus jeg har været på – og jeg har været på mange!

Allan Stojko

Proces Engineer
Siemens Wind Power

 

Super god uddannelse!

Der er god afveksling af undervisning og teori. En super god uddannelse med god læring og energi.

Randi Prisfeldt

Jobvejleder
Jobkompagniet Silkeborg

 

Det bedste kursus

Det bedste kursus jeg nogensinde har deltaget i! Det har flyttet mig så meget på alle plan.

Henrik Gamél

Project Manager,
Grundfos

 

Jeg er klar!

Min fremtid starter i dag og jeg er klar!! Jeg har udviklet mig vanvittigt meget, lært mig selv bedre at kende og fået troen på at jeg kan.

Søren Mellerup

Sælger,
Lindholm Biler

 

Utroligt positivt

Jeg må indrømme, at det sammensatte kursus har været utroligt positivt, og jeg tager meget med herfra. Det har gjort mig endnu mere sikker på den person jeg er og hvad jeg har skullet forbedre.

Tina Høj Nielsen

Personal Assistant,
Grundfos

 

Det bedste kursus

Bedste kursus jeg har været på, og som jeg virkelig føler har rykket mig til bedre selvledelse!

Lene Sørensen

Jobvejleder
Jobkompagniet Silkeborg

 

Fedt fedt kursus!

Fedt fedt kursus! Hårdt og grænseoverskridende undervejs – men udbyttet er så stort.

Lise Yde Poulsen

Supply Chain Analyst
Grundfos

En stor positiv forskel for mig både på arbejde og privat

Et af de store fund for mig i Life Achiever-forløbet har været at erkende, at jeg faktisk selv kan påvirke mine tanker og derigennem mine følelser. Om dette er reelt, altså om det sker gennem min egen frie vilje eller ej, det ved jeg ikke – men det er også ligegyldigt, det virker!

Et andet stort fund for mig er erkendelsen af, at jeg ikke nødvendigvis behøver at have en mening om alt, eller i hvert fald de fleste ting. Hold da op hvor kan det kan være en stor befrielse for sådan en som mig engang imellem bare at sige ”pyt”.

Et tredje fund for mig er den strukturerede tilgang til hvordan jeg bedre (kan) kommunikere med omverden. Her tænker jeg fx på de logiske niveauer. Et eksempel: Jeg har oplevet rigtig mange dårlige møder med ringe udbytte. Forklaringerne på dette kan være mange, men generelt har jeg altid ment, at det i høj grad skyldes ”ringe” mødestyring og -kultur, både formelt af mødeleder og uformelt af deltagerne, uden måske at kunne komme det meget nærmere. Nu kan jeg se, at årsagen ofte er, at deltagerne bevæger sig/kommunikere på forskellige logiske niveauer, altså pludselig springer et eller flere niveauer op eller ned, hvor dette ikke er hensigtsmæssigt. Tidligere havde jeg en fornemmelse af at det forholdte sig sådan – nu har jeg en erkendelse af, at det forholder sig sådan (når det altså forholder sig sådan). Fundet er, at det faktisk kan lade sig gøre at guide mødedeltagere til at bevæge sig på nogenlunde samme niveau (når dette er hensigten/hensigtsmæssigt), hvilket kan være utroligt konstruktivt og frugtbart.

Det har været en kæmpe fornøjelse at deltage i jeres kursus, at omgås intelligente og indsigtsfulde mennesker, og det har gjort en stor positiv forskel for mig i hverdagen, både på arbejde og privat.

Anders Koed

Vicedirektør
DTU

Bemærkelsesværdigt og kraftfuldt

Teknikkerne i Life Achiever uddannelsen er bemærkelsesværdigt kraftige og effektfulde. Ved intensiv træning har jeg i løbet af blot fire måneder forankret teknikkerne så meget i mit eget mindset, at det allerede nu falder mig naturligt at anvende dem aktivt i mit daglige arbejde som leder – både over for mine medarbejdere og lederkolleger. Fx kan jeg ved hjælp af simple spørgeteknikker sætte mine medarbejdere i stand til selv at finde løsninger og derigennem styrke deres kompetencer og engagement.

At være Life Achiever handler i al sin enkelthed om at kunne sætte både mig selv og mine medmennesker i stand til at udnytte den kilde af ressourcer, vi ofte kun bruger en lille del af i vores daglig virke – både som medarbejdere og som privatpersoner – og at blive så tilstrækkeligt kompetent bevidste om vores handlinger, at vi til hver en tid kan genskabe vores handlinger og dermed vores succeser.

Iben Sommer Donslund

Marketingsleder
Grundfos

Store positiv forbedringer på kort tid!

Jeg har fået langt større selvindsigt og har udviklet mig betydeligt som leder.

Henrik Kæmpe

Vice President Operations
Green Hydrogen Systems

Jeg er stolt af at kunne skrive LifeAchiever på mit CV

LifeAchiever er den bedste uddannelse jeg endnu har gennemført. Indblikket i hvordan jeg agerer og reagerer i forskellige sammenhænge med andre mennesker har givet mig rigtig meget værdi og har styrket mig i forståelse, kommunikation og coaching – både i forbindelse med mit job og ikke mindst i mit privatliv – med det formål at spille mig selv og andre omkring mig bedre, stærke og mere ressourcefulde. Jeg er stolt af at kunne skrive LifeAchiever på mit CV og min profil på diverse sociale og professionelle platforme.

Jørgen Friis Virklund

Lean Process Manager
Arla Foods amba

Pin It on Pinterest