Mærkbart Lederskab®

En mærkbar leder giver ro og retning.
Det er en leder, som vi følger af lyst – ikke af pligt.

Mærkbart Lederskab® er for alle, der ønsker at lede andre. Ikke blot som formel leder på arbejdspladsen, men også som leder i privatlivet:
Som forælder, partner, ven – som menneske.


Luk øjnene og tænk på den leder, du har sat størst pris på…

Hvad gav dig lyst til at følge denne leder?

Vores bud er, at en af de vigtige årsager er, at du vidste, hvor du havde din leder – du kunne mærke din leder. Din leder havde det, vi kan kalde et ”mærkbart lederskab”.

Mærkbare ledere giver en ro og retning, som hjælper andre til at fokusere på det vigtigste. De tør tage beslutninger og eksekvere – også uden der foreligger en standard eller procesbeskrivelse.

De hjælper med at fjerne frygten fra rummet og at skabe både høj trivsel og høj effektivitet. De er nærværende, omsorgsfulde og evner samtidig at stille krav på en måde, som får os til at yde.

De mærkbare ledere er dem, som vi trygt og tillidsfuldt følger – ikke af pligt, men af lyst og fordi vi ikke kan lade være.

På LifeAchiever Uddannelsen får du værktøjer og træning der kan gøre dig til en mere mærkbar leder.

Derfor er der brug for mærkbar ledelse

Hverdagen er kompleks

Det mærkbare lederskab har til formål at skabe en cirkel af sikkerhed og tryghed, så de mennesker, vi leder, kan fokusere på deres opgave og på at skabe værdi.

Vi skal føle os set og anerkendt

En mærkbar leder er tæt på os som mennesker. Kender vores styrker og svagheder, og ved hvordan og hvornår vi præsterer allerbedst. 

Vi skal vide, hvordan succes ser ud?

Hvad er det fælles mål, vi arbejder hen imod? Den mærkbare leder sætter rammen og retningen, så alle er klar over sin opgave og værdi, og vi i fællesskab kan opnå succes. 

Trivsel ift. præstation

Mennesker i trivsel har overskuddet til at præstere og til at gøre noget ekstra, når det gælder. Den mærkbare leder skaber et  miljø, hvor vi trives, er engagerede og har lyst til at præstere. 

På uddannelsen arbejder vi med:

Klik på emnerne til højre for at læse flere detaljer

GUF - Adskil fakta og følelser

GUF står for Generaliseringer, Udeladelser og Forvrængninger. Det er de små puds, vores hjerne spiller os, for at spare på energien. Faren ved GUF er dog, at vi ikke altid ser – og reagerer på – verden, som den i virkeligheden er.

Læs mere om GUF her.

De Grundlæggende Egobehov

Ligesom du har nogle fysiske behov, som søvn og sult, har du nogle psykiske behov. At kende sine egne behov er vigtigt, for at kunne lede sig selv.

Bliver du samtidig opmærksom på andres egobehov, har du en enestående mulighed for at påvirke dem positivt.

Læs mere om de grundlæggende egobehov her.

Fair Selvevaluering & feedback

Hvor meget tid bruger du på de meget få fejl, du laver i forhold til alt det, der lykkedes godt for dig hver dag?

Vi ser ikke fejl som “fejl”. Vi ser dem som feedback, vi kan lære af. Hvilket sparer dig for ærgrelser og giver dig læring, så du kan komme styrket videre.

Modellen af Verden

Modellen af verden er det unikke filter, du bruger til at se og forstå verden. Du ser nemlig ikke verden, som den er. Du ser verden, som du er.

Læs mere om Modellen af verden her.

Rapport - Optimal kontakt

Rapport handler om viden om den optimale kontakt mellem mennesker. Rapport danner grundlaget for al god kommunikation samt ledelse.

Læs mere om Rapport her.

Neurologi light

Du skal vide, hvordan din hjerne fungerer samt styrer dine tanker og følelser, så du kan træne og lede dig selv til at stå stærkest muligt.

Reframing

Reframing er kunsten at se på tingene i et sandt og positivt perspektiv, og på den måde tilføre energi og ressourcer gennem vores kommunikation.

Læs mere om reframing her.

Stærke coachende spørgsmål

Som LifeAchiever er det fundamentalt at være nysgerrig. Derfor træner vi at stille de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter, så vi får de mest værdifulde svar og refleksioner.

Lær at sætte rammer

Jo bedre du er til at sætte rammer, jo bedre er du til at holde fokus samt styre dig selv og andre mod det ønskede mål.

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag.
Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst informationer samt invitationer til
arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Pin It on Pinterest

Share This