Få inspiration til dit mærkbare lederskab

Deltag i LifeAchiever Uddannelsens informationsdag

LifeAchiever Uddannelsen er en unik uddannelse i ledelse, der bl.a. anvender positiv psykologi. Med udgangspunkt i dit stærke personlige lederskab, træner du at blive en både mærkbar og målbar leder. På informationsdagen kan du opleve indholdet og undervisningen og møde ledere fra hele landet.

Næste Informationsdag: 13. januar 2023

Der er meget inspiration at hente denne dag – og det er ganske uforpligtende.

Vores mål er, at du får værdi.

Prisen for deltagelse er 4 timer af din tid.
Som altid er det vores ambition, at den tid du tilbringer sammen med os, skal give dig mere værdi, end hvis du gjorde det “du plejer”. 

På informationsdagen kan du møde Achievers, der er et erfarent konsulentfirma, der gør ambitioner til virkelighed gennem mærkbart lederskab og højtydende mennesker, teams og organisationer. De har skabt LifeAchiever Uddannelsen på baggrund af mange års erfaring med lederudvikling.

Læs mere om LifeAchiever Uddannelsen her

Du vil også møde en lang række uddannede LifeAchievere, der fortæller om, hvordan de anvender uddannelsens indhold og værktøjer i deres daglige virke som ledere, specialister og nøglemedarbejdere rundt om i danske virksomheder. 

Sidst men ikke mindst vil du få undervisning i udvalgte modeller og værktøjer fra uddannelsen, så du også får konkret viden og værktøjer, du kan tage med hjem efter dagen. 

Udbyttet af din deltagelse vil være:

  • Inspiration til din ledelse af dig selv og andre.
  • Konkrete værktøjer til ledelse
  • Netværk med ledere og specialister fra hele landet.

Hvad siger tidligere deltagere om uddannelsen?

Informations- og ambassadørdage i 2023

13. januar 2023 kl. 09 – 13 – TILMELD

2. juni 2023 kl. 09 – 13 – TILMELD

9

Udbytte af uddannelsen

Hvad får du og virksomheden ud af den tid, der investeres i LifeAchiever Uddannelsen?

9

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om uddannelsen er noget for dig, så er du altid velkommen til at sende os en mail.

9

Kom med til Infomøde

Få et solidt indblik i indholdet på LifeAchiever Uddannelsen, og find ud af om det er den rette uddannelse for dig.

LifeAchiever® er en uddannelse indenfor personligt lederskab. Den er for dig, der vil lede dig selv og andre til bedre resultater.

Underviserne

Uddannelsen er udviklet af Achievers, et erfarent konsulentfirma, der udvikler højtydende mennesker og organisationer. Nicolaj Statager og Kim Nielsen har gennem mere end 20 år arbejdet i nogle af landets største virksomheder og indenfor professionel sport, på både landsholds- og superliganiveau.

Deltagerne

Deltagerne på LifeAchiever Uddannelsen er alle ledere, specialister og nøglemedarbejdere fra store og små virksomheder i hele landet og på tværs af brancher. Fælles for dem alle er ønsket om at udøve stærkt personligt lederskab og opnå bedre resultater - for sig selv, såvel som sammen med og gennem andre.

Målet

Målet er, at du allerede i løbet af uddannelsen kan begynde at skabe bedre resultater, sammen med og gennem andre. Det er en uddannelse indenfor personligt lederskab, med tyk streg under dannelse. Du vil udvikle dig, både som menneske og som leder. Uddannelsen foregår på videregående niveau, og du har mulighed for at optjene ECTS-point.

Efter endt LifeAchiever® Uddannelse er det muligt at gå til mundtlig eksamen i akademifaget Positiv psykologi og trivsel, hvor der gives 5 ECTS-point

Pin It on Pinterest