Positiv psykologi

LifeAchiever Uddannelsen er en unik lederuddannelse, som anvender positiv psykologi. Indholdet på uddannelsen rummer pensum til akademifaget “Positiv psykologi og trivsel”, og du har muligheden for at optjene 5 ECTS-point, når du, efter din certificering skal arbejde med en praktisk case fra din virksomhed. 

På LifeAchiever uddannelsen undersøger vi:

Hvad får mennesker til at lykkedes?

Hvad er det, der gør, at vi lykkedes? Hvordan kan vi afdække det ekstra potentiale, vi mennesker indholder, og som mange aldrig opdager?

Dette er blot to vigtige spørgsmål, som Kim Nielsen og Nicolaj Statager har brugt mere end 20 år på at undersøge. Ud fra denne erfaring, har de sammen skabt LifeAchiever Uddannelsen.

 

Positiv psykologi og ledelse

9

Lær at skabe flow

Bliv skarp på, hvad det er, der får dig selv ind i flowzonen, og lær, hvordan du hjælper andre med at finde ind i deres, og på den måde skabe endnu mere engagement i og mening med arbejdet.

9

Optimale betingelser for trivsel

Hvad skal du arbejde med, for at skabe trivsel? For dig selv og for dine kolleger eller medarbejdere. Hvilke knapper kan vi skrue på, for at højne trivslen, og hvor stort et ansvar har vi for vores egen trivsel?

9

Kend dine styrker og lad andre finde deres

Når du som leder kender dine medarbejderes styrker, bliver svaghederne irrelevante. Vores styrker er vores psykologiske DNA.

9

Hvordan skaber du motivation

Opdag hvordan du kan motivere dig selv, og hvordan du som leder afdækker, hvordan du kan motivere dine medarbejdere, ikke bare til at arbejde bedre, men også til at styrkes gennem arbejdet.

Kalender

12 april 2024: MasterClass - Læs mere

7. juni 2024: Informationsmøde - Læs mere

3. september 2024: Opstart LifeAchiever - Tilmeld

15. november 2024: MasterClass - Læs mere

Pin It on Pinterest