En uddannelse i positiv psykologi og ledelse

LifeAchiever er både en unik lederuddannelse og en uddannelse i positiv psykologi.

I forlængelse af din certificering, kan du vælge eksaminering i de to akademifag  “Positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen” og få 10 ECTS point

Tilmeld dig vores lederinspirationLæs mere om uddannelsen
Bliv certificeret LifeAchiever og få 10 ECTS point

Vi undersøger nysgerrigt, hvorfor mennesker lykkes.

Hvad er det der gør, at vi lykkedes? Hvordan kan vi afdække det ekstra potentiale, vi mennesker indholder, og som mange aldrig opdager?

Det er blot to vigtige spørgsmål, som Kim Nielsen og Nicolaj Statager har brugt mere end 20 år på at undersøge, og ud fra denne erfaring, har de skabt LifeAchieveruddannelsen.

2 uddannelser i én

Uddannelsen trækker sig over 4 moduler á 3 dage, og på 4. modul bliver du, efter en bestået prøve, certificeret LifeAchiever.

En del af indholdet på uddannelsen svarer til pensum på de to akademifag “Positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen”, som tilsammen udgør lederens uddannelse i positiv psykologi.   

Du kan derfor vælge at supplere din certificering med en skriftlig opgave og en mundtlig eksamen i de to fag, og få 10 ECTS point.

 

Positiv psykologi og ledelse

Lær at skabe flow

Bliv skarp på, hvad det er, der får dig selv ind i flowzonen, og lær, hvordan du hjælper andre med at finde ind i deres, og på den måde skabe endnu mere engagement i og mening med arbejdet.  

Optimale betingelser for trivsel

Hvad skal du arbejde med, for at skabe trivsel? For dig selv og for dine kolleger eller medarbejdere. Hvilke knapper kan vi skrue på, for at højne trivslen, og hvor stort et ansvar har vi for vores egen trivsel?

Kend dine styrker, og lad andre finde deres

Når du som leder kender dine medarbejderes styrker, bliver svaghederne irrelevante. Vores styrker er vores psykologiske DNA. 

Hvordan skaber du motivation?

Opdag hvordan du kan motivere dig selv, og hvordan du som leder afdækker, hvordan du kan motivere dine medarbejdere, ikke bare til at arbejde bedre, men også til at styrkes gennem arbejdet.

Uddannelse i positiv psykologi på akademiniveau

Hvorfor vælge at gå til eksamen?
Akademieksamen i de to fag er, som nævnt ovenfor, valgfrit, og derfor et tilkøb til uddannelsen. Med i prisen får du en fælles arbejdsdag, hvor du kan skrive eksamensopgave og sparre med dit hold, og hvor du kan få vejledning af Nicolaj og Kim.

Eksamen i de to fag giver dig i alt 10 ECTS point. Har du tidligere taget andre akademifag – eller ønsker du at gøre det – kan du samle i alt 60 ECTS point, som tilsammen giver en Akademiuddannelse, svarende til ét års videregående fuldtidsstudie.

På LifeAchiever uddannelsen kan du dog kun tage de ovennævnte akademifag. Vores samarbejdspartner Erhvervsakademi Dania tilbyder de fleste fag på Akademiuddannelsen i Ledelse.

Du kan finde alle fagene, obligatoriske såvel som valgmoduler, og hvor i landet du kan tage dem på Uddannelsesguiden.

Kompetencefonde
Der findes forskellige muligheder for, at din virksomhed kan få tilskud til at få dækket omkostningerne til din uddannelse. Læs eventuelt mere her: https://www.kompetencefonde.dk

Artikler

Personligt lederskab

Se evt. vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Hvis vi skal gøre det helt enkelt, handler det stærke personlige lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke...

læs mere

Online team øvelse

Disse 4 simple spørgsmål kan, når de er forberedt godt og rammerne er sat korrekt, medvirke til, at I i højere grad kan spille jer selv og hinanden bedre i teamet. Hvis du vil vide mere om LifeAchiever Uddannelsen og konsulentfirmaet Achievers, kan du deltage på vores...

læs mere

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Pin It on Pinterest