En uddannelse i positiv psykologi og ledelse

LifeAchiever uddannelsen indeholder to akademifag

I forlængelse af din certificering, kan du vælge eksaminering i “Positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen” og få 10 ECTS point

Bliv certificeret LifeAchiever og få 10 ECTS point

Vi undersøger nysgerrigt, hvorfor mennesker lykkes.

Hvad er det der gør, at vi lykkedes? Hvordan kan vi afdække det ekstra potentiale, vi mennesker indholder, og som mange aldrig opdager?

Det er blot to vigtige spørgsmål, som Kim Nielsen og Nicolaj Statager har brugt mere end 20 år på at undersøge, og ud fra denne erfaring, har de skabt LifeAchieveruddannelsen.

3 uddannelser i én

Uddannelsen trækker sig over 4 moduler á 3 dage, og på 4. modul bliver du, efter en bestået prøve, certificeret LifeAchiever.

En del af indholdet på uddannelsen svarer til pensum på de to akademifag “Positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen”.  

Du kan derfor vælge at supplere din certificering med en skriftlig opgave og en mundtlig eksamen i de to fag, og få 10 ECTS point.

 

Positiv psykologi og ledelse

Lær at skabe flow

Bliv skarp på, hvad det er, der får dig selv ind i flowzonen, og lær, hvordan du hjælper andre med at finde ind i deres, og på den måde skabe endnu mere engagement i og mening med arbejdet.  

Optimale betingelser for trivsel

Hvad skal du arbejde med, for at skabe trivsel? For dig selv og for dine kolleger eller medarbejdere. Hvilke knapper kan vi skrue på, for at højne trivslen, og hvor stort et ansvar har vi for vores egen trivsel?

Kend dine styrker, og lad andre finde deres

Når du som leder kender dine medarbejderes styrker, bliver svaghederne irrelevante. Vores styrker er vores psykologiske DNA. 

Hvordan skaber du motivation?

Opdag hvordan du kan motivere dig selv, og hvordan du som leder afdækker, hvordan du kan motivere dine medarbejdere, ikke bare til at arbejde bedre, men også til at styrkes gennem arbejdet.

Uddannelse i positiv psykologi på akademiniveau

Hvorfor vælge at gå til eksamen?
Akademieksamen i de to fag er, som nævnt ovenfor, valgfrit, og derfor et tilkøb til uddannelsen. Med i prisen får du en fælles arbejdsdag, hvor du kan skrive eksamensopgave og sparre med dit hold, og hvor du kan få vejledning af Nicolaj og Kim. 

Eksamen i de to fag giver dig i alt 10 ECTS point. Har du tidligere taget andre akademifag – eller ønsker du at gøre det – kan du samle i alt 60 ECTS point, som tilsammen giver en Akademiuddannelse, svarende til ét års videregående fuldtidsstudie.

På LifeAchiever uddannelsen kan du dog kun tage de ovennævnte akademifag. Vores samarbejdspartner Erhvervsakademi Dania tilbyder de fleste fag på Akademiuddannelsen i Ledelse.

Du kan finde alle fagene, obligatoriske såvel som valgmoduler, og hvor i landet du kan tage dem på Uddannelsesguiden.

Kompetencefonde
Der findes forskellige muligheder for, at din virksomhed kan få tilskud til at få dækket omkostningerne til din uddannelse. Læs eventuelt mere her: https://www.kompetencefonde.dk

Stil dine spørgsmål herunder

Pin It on Pinterest