Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet en række af de spørgsmål vi ofte får på vores Informationsdag og forud for tilmelding til uddannelsen. Sidder du med et spørgsmål, som ikke bliver besvaret herunder, sidder vi klar til at hjælpe dig. Bestil et opkald, så ringer vi dig op, og det er ganske uforpligtende. 

1. Er uddannelsen kun for formelle ledere?

Nej, slet ikke. LifeAchiever Uddannelsen er i lige så høj grad en uddannelse for specialister og medarbejdere med vigtige funktioner. Ledelse handler om at kunne flytte mennesker. Den evne er god at have, også selvom du ikke har et formelt ledelsesansvar eller personaleledelse.

2. Hvem deltager på uddannelsen?

Deltagerne på uddannelsen fordeler sig i tre hovedgrupper: Ledere, specialister og nøglemedarbejdere. 

Lederne er alt fra topledere til mellemledere og teamledere. Det kan også være en ejerleder, selvstændigt erhvervsdrivende, en professionel træner eller bestyrelsesformand. 

Specialisterne er ofte højt fagligt kvalificerede ansatte eller selvstændigt erhvervsdrivende, der ønsker at bringe deres faglighed i spil, og opnå bedre resultater gennem større personlig gennemslagskraft. 

Nøglemedarbejderne er personer i virksomheder, som på én gang skal kunne lede opad til ledelsen, udad til kollegerne og samtidig skabe resultater i hverdagen. Det kan være en PA’er, en projektleder, en productowner el.l.

 

3. Kan jeg få en smagsprøve på uddannelsen?

Ja, det kan du. To gange om året afholder vi en Informationsdag, hvor du får undervisning fra LifeAchiever Uddannelsen. Her kan du også møde og netværke med de uddannede LifeAchievere, og høre, hvordan de bruger deres uddannelse i hverdagen. Se mere under Informationsdagen

4. Hvor foregår uddannelsen?

Uddannelsen foregår i Silkeborg på Vejlsøhus, der ligger i smukke omgivelser. Her er der god forplejning, og kommer du langvejs fra, kan du booke overnatning på stedet til en særlig “LifeAchiever-pris”. Se mere under overnatning længere nede.

5. Kan jeg tage uddannelsen andre steder?

Vores åbne uddannelse afholdes kun i Silkeborg. Vi har kursister fra hele landet på uddannelsen, som vælger at overnatte på Vejlsøhus under modulerne.

Vi laver tilpassede undervisnings- og udviklingsforløb for ledergrupper, teams og virksomheder i hele landet, baseret på mindset, værktøjer og træningen fra LifeAchiever Uddannelsen. Kontakt os for at høre nærmere.

 

6. Hvor meget skal der læses og forberedes?

LifeAchiever Uddannelsen er en praktisk uddannelse. I stedet for at studere mellem modulerne skal du i stedet praktisere det, du har lært på det forgangne modul.

Mellem hvert modul er der desuden en øvedag, hvor du mødes med hele eller dele af dit hold, og sammen arbejder I med nogle givne opgaver. 

Du får udleveret LifeAchiever manualen som du kan læse som forberedelse, og du får også de to bøger “Positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen”. Disse er simple, let læste og meget inspirerende. 

7. Skal jeg gå til eksamen?

Nej. Selve LifeAchiever Uddannelsen afsluttes med en 100 points test, som skal bestås.

Den mundtlige ECTS-eksamen er et tilvalg. 

Mange vælger at tage den, da den giver en enestående mulighed for at arbejde med mindset og værktøjer i praksis, og bruger eksamen som feedback. 

 

8. Er LifeAchiever en akademiuddannelse?

Ja. 

Stoffet som vi gennemgår i løbet af de fire moduler rummer også de to akademifag “Positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen”. 

Fagene udbydes via vores samarbejdspartner EA Dania. 

9. Hvordan er LifeAchiever Uddannelsen anderledes?

LifeAchiever Uddannelsen er anderledes, fordi den er praktisk og fordi den er unik. 

“Praktisk” fordi du træner det du lærer. Sammen med dit hold øver du, får feedback, forfiner og øver igen. Du kommer ikke hjem med et ringbind med slides, men med praktisk viden og værktøjer, du kan bruge med det samme.

“Unik” fordi det samlede indhold af uddannelsen er skabt gennem mange års erfaring og arbejde med ledelse indenfor professionel sport og nogle af Danmarks største virksomheder. 

10. Skal jeg tage alle moduler på én gang?

Du får den bedste oplevelse, når du følger det samme hold på alle 4 moduler. 

Bliver du forhindret, ramt af sygdom eller på anden måde ramt på planlægningen, er det muligt at hoppe fra og tage de resterende moduler på det næste hold. 

11. Er der et netværk efter uddannelsen?

Når du er certificeret LifeAchiever kan du blive en del af MasterClass, som er en gruppe af dedikerede LifeAchievere, der målrettet går efter at træne og udvikle deres ledelsesværktøjer. Som medlem af MasterClass får du to årlige undervisningsdage, hvor du træner, lærer nyt og netværker med andre LifeAchievere.

12. Hvad er udbyttet af uddannelsen?
13. Kan jeg overnatte på Vejlsøhus på undervisningsdage?

Ja, det kan du!

Du kan booke et værelse på Vejlsøhus til en særlig LifeAchiever-pris.

Kontakt blot receptionen og sig at du deltager på LifeAchiever. 

Kalender

12 april 2024: MasterClass - Læs mere

7. juni 2024: Informationsmøde - Læs mere

3. september 2024: Opstart LifeAchiever - Tilmeld

15. november 2024: MasterClass - Læs mere

Mere end 20 års erfaring i at skabe balance mellem høj effektivitet og høj trivsel

Kontakt LifeAchiever

10 + 7 =

Pin It on Pinterest