Mærkbart lederskab

En mærkbar leder giver ro og retning. Det er en leder, som vi følger af lyst - ikke af pligt. Fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være.

Mærkbart Lederskab® er for alle, der ønsker at lede andre. Ikke blot som formel leder på arbejdspladsen, men også som leder i privatlivet: Som forælder, partner, ven – som menneske.

Det at være en mærkbar leder er målet på LifeAchiever Uddannelsen. Vi laver også virksomhedstilpassede lederudviklingsforløb med udgangspunkt i Mærkbart Lederskab®

Læs om UddannelsenLederudvikling
Luk øjnene og tænk på den leder, du har sat størst pris på…

Hvad gav dig lyst til at følge denne leder?

Vores bud er, at en af de vigtige årsager er, at du vidste hvor du havde din leder – du kunne mærke din leder. Din leder havde det, vi kan kalde et ”mærkbart lederskab”.

De mærkbare ledere giver en ro og retning, som hjælper andre til at fokusere på det vigtigste. De tør tage beslutninger og eksekvere – også uden der foreligger en standard eller procesbeskrivelse.

De hjælper med at fjerne frygten fra rummet, og skabe både høj trivsel og effektivitet. De er nærværende, omsorgsfulde og evner samtidig at stille krav på en måde, som får os til at yde.

De mærkbare ledere er dem, som vi trygt og tillidsfuldt følger – ikke af pligt, men af lyst og fordi vi ikke kan lade være.

Derfor er der brug for mærkbar ledelse

Hverdagen er kompleks

Det mærkbare lederskab har til formål at skabe en cirkel af sikkerhed og tryghed, så de mennesker, vi leder, kan fokusere på deres opgave og på at skabe værdi.

Vi skal vide, hvordan succes ser ud?

Hvad er det fælles mål, vi arbejder hen imod? Den mærkbare leder sætter rammen og retningen, så alle er klar over sin opgave og værdi, og vi i fællesskab kan opnå succes. 

Vi skal føle os set og anerkendt

En mærkbar leder er tæt på os som mennesker. Kender vores styrker og svagheder, og ved hvordan og hvornår vi præsterer allerbedst. 

Trivsel ift. præstation

Mennesker i trivsel har overskuddet til at præstere og til at gøre noget ekstra, når det gælder. Den mærkbare leder skaber et  miljø, hvor vi trives, er engagerede og har lyst til at præstere. 

Tilmeld dig vores informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og introduktion til uddannelsen. På denne dag deltager både gæster og interesserede i uddannelsen og uddannede LifeAchievers, som kommer for at netværke og genopfriske viden og værktøjer. 

Vær med på vores sociale medier

Positiv psykologi for ledere

Få indblik i, hvordan positiv psykologi anvendes til at styrke dine ledelsesværktøjskasse. Lær at stå stærkt i dig selv, så du kan udvise mærkbar ledelse.

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

En guide til din hjerne

Når du ved, hvordan din hjerne reagerer, ved du også, hvordan du kan tage kontrol over dine reaktioner. Denne artikel giver dig indblik i dit reaktionsmønster, og hvordan din hjerne reagerer i en krisesituation, som fx. coronasituationen.

Trivsel og ledelse

Trivselsmodellen PERMA giver dig fem faktorer, du kan arbejde med, hvis du vil styrke trivslen i virksomheden. Faktorerne spiller sammen, og når du fokuserer på og tyrker ét område, smitter det af på de øvrige områder.

Pin It on Pinterest