Inspiration til ledelse

Du kan allerede i dag få inspiration til din ledelse.

Du kan følge os på sociale medier, hvor vi hver måned tager et emne fra uddannelsen op.
Du kan også tilmelde dig vores mail “Lederinspiration”, hvor du én til to gange pr. måned modtager en mail med artikler, der tager fat om emner som ledelse, kommunikation, psykologi og neurologi. 

Gå til artikler
Abonnér på Lederinspiration

Med vores nyhedsbrev “Lederinspiration” modtager du én-to gange pr måned en mail, med inspiration til din ledelse – både af dig selv og af andre.
Du kan tilmelde dig her:

Vær med på sociale medier

LifeAchiever Inspiration

Artiklerne på bloggen skrives af LifeAchievers.

Det er fortællinger og inspiration fra hverdagen omkring ledelse, selvledelse og menneskeligt potentiale. 

Lessons from høns

Den stærkeste høne er ikke nødvendigvis den bedste leder af hønsegården og den har derfor brug for konstant at demonstrere sin position og magt. I første omgang med dårlig trivsel og lav æg-produktion hos de resterende høns som konsekvens. Senere kan det udvikle sig til decideret dysfunktion i hønsegården: Ingen æg-udbytte og høns i stor mistrivsel… og til sidst døde høns.

Trivsel og ledelse

Trivselsmodellen PERMA giver dig fem faktorer, du kan arbejde med, hvis du vil styrke trivslen i virksomheden. Faktorerne spiller sammen, og når du fokuserer på og tyrker ét område, smitter det af på de øvrige områder.

Trivsel og engagement

Følelsen af engagement er afgørende for en generelle trivsel hos medarbejderen. Her får du 12 spørgsmål du kan bruge, hvis du vil tage temperaturen på medarbejdernes – eller dit eget – engagement.

Fra management til lederskab

Management er det oplagte valg i denne branche, men hvis vi vil flytte mennesker og udvikle forretningen, skal der andre dyder til. Uddannelsen som LifeAchiver har rykket mig fra management til lederskab.

Pin It on Pinterest