Spil hinanden bedre - også online

Teamsamarbejdet behøver ikke lide under social afstand og online mødekultur. Vi skal ikke vente på, at vilkårene bliver optimale. Vi skal få det optimale ud af de vilkår, der ér.

Disse 4 simple spørgsmål kan, når de er forberedt godt og rammerne er sat korrekt, medvirke til, at I i højere grad kan spille jer selv og hinanden bedre i teamet.

Hvis du vil vide mere om LifeAchiever Uddannelsen og konsulentfirmaet Achievers, kan du deltage på vores online informationsmøde fredag d. 29. januar kl. 9.00-11.00 

Tilmeld informationsdagLifeAchiever Uddannelsen

Teamudvikling handler om at skabe bedre resultater sammen, at få nye færdigheder, opstille klare mål for indsatsen og have en urokkelig tro på, at vi kan opnå mere sammen end hver for sig.

På LifeAchiever uddannelsen arbejder vi målrettet på at spille os selv og hinanden bedre. Vi vil vide, hvordan vi virker på os selv og vores adfærd, og vi er nysgerrige efter at opdage, hvordan vi kan gøre det samme for de mennesker, vi omgiver os med.

En af de øvelser vi bruger,  både på uddannelsen – og i særdeleshed på “overbygningen” Modul 5: High Performance LifeAchiever– er de fire spørgsmål herunder.

Forbered Jer godt

Alle i teamet skal tage sig tid til at reflektere over og besvare spørgsmålene samt forberede en præsentation for teamet. Et godt teamsamarbejde hviler blandt andet på en høj grad af tillid, og svarene bliver kun stærkere af, at de afspejler både personlige styrker og svagheder. Det betyder, at dine team-kolleger ved, hvornår de kan hjælpe dig, og løfte når du har brug for det.

  1. Hvad er vigtigt for mig i forbindelse med teamsamarbejde?
  2. Hvilke styrker bringer jeg med ind i teamet?
  3. Hvornår har jeg brug for støtte fra mine kollegaer og hvordan kan mine kollegaer se på mig, at jeg har brug for støtte?
  4. Hvad kan mine kollegaer gøre for at spille mig endnu bedre?

Indsats +/- Vilkår = Resultat

Hvis alle i teamet går ind i denne øvelse med ærlighed og et ønske om at bidrage til at skabe et stærkt team, vil I kunne få et resultat der betyder, at alle i teamet altid ved, hvilke muligheder der er for at optimere teamet i en given situation.

High Performance handler ikke alene om at arbejde hårdere. Det handler om at øge effektiviteten og trivslen samtidigt.

Jeres indsats i den enkelte situation kombineret med de vilkår I arbejder under, former Jeres resultat.

Teambuilding kan også foregå online

Online samvær og relationer er for os ikke det optimale. Men det er det mest optimale under de givne vilkår. Når vi løser opgaver online sammen med vores kunder, glædes vi igen og igen over, hvor meget man kan online. Vi kan så meget mere, end vi selv går og tror.

Du har måske allerede læst, hvordan en af vores kunder flyttede deres teambuilding online – og fik succes!
Hvis ikke, kan du læse artiklen her.

Det kan også være langt mere simpelt: I kan styrke jeres teamproces, tage én-til-én sparring og coaching eller profilanalyser, der kan afdække muligheder og ”gemt potentiale”, både i den enkelte og i teamet som helhed.

”Hvor meget potentiale mister vi,
mens vi venter på, at vilkårene bliver normale?”

Er der noget vi kan hjælpe med?

Achievers arbejder med Mærkbart Lederskab®. Vi tilbyder lederuddannelsen LifeAchiever og individuelt tilpassede virksomhedsforløb baseret på LifeAchiever Mindsettet og de værktøjer vi bruger på uddannelsen.

Læs mere her om:

 

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst information om og invitation til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever Uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Artikler

Personligt lederskab

Se evt. vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Hvis vi skal gøre det helt enkelt, handler det stærke personlige lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke...

læs mere

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Mindsettet

Gennem mange års arbejde med højtydende mennesker og teams har vi opnået en unik indsigt i det, der virker. herudfra har vi skabt 14 sætninger, som danner grundlag for vores mindset. Det er på ingen måde hverken matematik eller religion. Blot til eftertanke.

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This