LifeAchiever er en praktisk lederuddannelse

Målet er at give dig praktiske værktøjer og den nødvendige viden for at du kan gå ud og lede dig selv og andre til bedre resultater.

Det er derfor også vigtigt at understrege, at indholdet på uddannelsen ikke har til hensigt at være akademisk eller give et fuldstændigt indblik i teorier og videnskaben, der ligger bag metoder, modeller og værktøjer

Kom til InformationsdagLæs mere om uddannelsen

Vi begriber med begreber

Professor Steen Hildebrandt

Mange års erfaring kogt ned til dét, der virker

Få brugbare værktøjer, der kan gøre en mærkbar forskel allerede fra den første dag. 

Du går ikke fra LifeAchiever Uddannelsen med et ringbind fuld af slides og prints, der går i dybden med teorier og videnskab. Til gengæld har du en grundlæggende viden og nogle praktiske og effektive værktøjer, som du har trænet målrettet til brug i din ledelse. 

Det er derfor vi kalder LifeAchiever en praktisk lederuddannelse

Gennem mange års erfaring  med træning af succesfulde erhvervsfolk og professionelle sportsudøvere, har vi fået en indsigt i, hvad der virker. 

Vi har studeret videnskaben bag, og gjort det simpelt og forståeligt – formet som begreber som gør det lettere at forstå meningen med det, vi gør.

Vi er gået fra akademisk viden til en praktisk lederuddannelse, og det er dét, der gør LifeAchiever Uddannelsen unik.   

 

Fra akademisk til praktisk niveau

Neurologi Light

Når vi på uddannelsen taler om neurologi, er det vigtigt at understrege, at vi bruger forenklede forklaringer. Din hjerne er så forunderlig og kompleks, at hvis vi skulle give dig det fulde indblik, ville vi ramme forbi målet om en praktisk lederuddannelse. Du får den viden du skal bruge for at skabe sammenhæng mellem teori og praksis, og så viser vi dig, hvor du kan læse mere, hvis du selv ønsker at gå i dybden med videnskaben bag.  

Modeller formet gennem mange års praksis

Pensum på uddannelsen er ikke nyt og revolutionerende. Hvis du har studeret ledelse, kommunikation, neurologi eller psykologi, vil du kunne genkende nogle modeller og se sammenhænge med både stoicisme, NLP og mindfulness. Det er det vi mener, når vi siger, at vi har baseret uddannelsen på det, vi ved virker, og derfor vi i dag træner ledere og specialister fra nogle af landets største virksomheder og professionelle sportsudøvere gennem vores konsulentvirksomhed Achievers

Mindre teori, meget mere træning

Uddannelsens forløb er bygget op således, at det første vi arbejder med, er det personlige lederskab. For at kunne lede andre, må man først kunne lede sig selv. Herefter bygges flere og flere værktøjer og modeller på. Holdet præsenteres for den bagvedliggende teori, og praksis forankres i cases fra vores konsulentpraksis. Øvelser og modeller gennemgås på holdet, hvorefter der fokuseres på at træne værktøjer på hinanden, give feedback og herefter træne igen, så praksis ligger på rygraden og du kan gå direkte ud og implementere det lærte i din hverdag, allerede efter første modul. 

Kom med på vores informationsdag

To gange om året holder vi en informations- og ambassadørdag.
Her får du 4 timers indblik i og undervisning baseret på LifeAchiever uddannelsen og mindsettet. Det koster ikke andet end din tid, og du får lov at møde de uddannede LifeAchievere, som kommer denne dag, for at “banke rust” af det de har lært. De deler ud af deres erfaringer med at bruge uddannelsen i deres hverdag, på arbejdet såvel som i privatlivet.

Læs mere om Informationsdagen her.

Du kan også følge os på sociale medier

Artikler

Positiv psykologi for ledere

Positiv psykologi for ledere

Få indblik i, hvordan positiv psykologi anvendes til at styrke dine ledelsesværktøjskasse. Lær at stå stærkt i dig selv, så du kan udvise mærkbar ledelse.

læs mere
Mærkbart lederskab

Mærkbart lederskab

En mærkbar leder giver ro og retning. Det er en leder, som vi følger af lyst – ikke af pligt. De hjælper med at fjerne frygten fra rummet, og skabe både høj trivsel og effektivitet.

læs mere
Personligt lederskab

Personligt lederskab

Se vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Helt enkelt handler stærkt personligt lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke værdier lever jeg efter.  At...

læs mere
Online team øvelse

Online team øvelse

En gruppe af mennesker er ikke automatisk et team. Denne lille online team øvelse kan synliggøre, hvordan I kan spille hinanden bedre i teamet.

læs mere

Pin It on Pinterest