LifeAchiever Uddannelsen giver dig værktøjerne og træningen der gør dig i stand til at udøve mærkbar ledelse

Næste hold starter til marts '23

LifeAchiever uddannelsen er en ECTS godkendt lederuddannelse der bl.a. anvender positiv psykologi. Uddannelsen er udviklet af Achievers, et erfarent konsulentfirma, der udvikler højtydende mennesker og organisationer. Alt det du undervises i på uddannelsen er evidensbaseret og bygger på et mindset, der er en kombination af ledelse, kommunikation, psykologi, neurologi og en umættelig nysgerrighed efter at finde ud af, hvordan vi får mennesker til at lykkes.

 

Om UddannelsenInformationsdag

Mærkbar ledelse

En mærkbar leder giver ro og retning. Det er en leder, som vi følger af lyst – ikke af pligt. Fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være.

Mærkbar ledelse hjælper andre til at fokusere på det vigtigste. Lederen tør tage beslutninger og eksekvere – også uden der foreligger en standard eller procesbeskrivelse.

Den mærkbare leder hjælper med at fjerne frygten fra rummet, og skabe både høj trivsel og effektivitet. Lederen er nærværende, omsorgsfuld og evner samtidig at stille krav på en måde, som får os til at yde.

På LifeAchiever Uddannelsen får du værktøjer og træningen der kan gøre dig til en mere mærkbar leder.

Læs mere om LifeAchiever Uddannelsen

Læs mere om ledelse med positiv psykologi

Tjek vores referencer 

Derfor er der brug for mærkbar ledelse

Hverdagen er kompleks

Det mærkbare lederskab har til formål at skabe en cirkel af sikkerhed og tryghed, så de mennesker, vi leder, kan fokusere på deres opgave og på at skabe værdi.

Vi skal vide, hvordan succes ser ud?

Hvad er det fælles mål, vi arbejder hen imod? Den mærkbare leder sætter rammen og retningen, så alle er klar over sin opgave og værdi, og vi i fællesskab kan opnå succes. 

Vi skal føle os set og anerkendt.

En mærkbar leder er tæt på os som mennesker. Kender vores styrker og svagheder, og ved hvordan og hvornår vi præsterer allerbedst. 

Trivsel ift. præstation

Mennesker i trivsel har overskuddet til at præstere og til at gøre noget ekstra, når det gælder. Den mærkbare leder skaber et  miljø, hvor vi trives, er engagerede og har lyst til at præstere. 

Om LifeAchiever Uddannelsen

Grundlæggende Info

LifeAchiever er ECTS-godkendt uddannelse i ledelse med positiv psykologi.

Al teori og alle aktiviteter under uddannelsen er evidensbaseret. Modeller og øvelser bygger på en kombination af psykologi, neurologi, kommunikation og ledelse.

Uddannelsen varer 12 dage. 4 moduler af 3 dage – i alt 120 timer.

På det sidste modul bliver du certificeret LifeAchiever. Herefter kan du vælge at gå til mundtlig eksamen, hvis du ønsker at optjene 5 ECTS point.

Se datoer for uddannelsen

 

1. Hvordan ved jeg, at LifeAchiever er for mig?

Kom med på vores Informations- og Ambassadørdag, dom vi afholder to gange om året. Her får du en “smagsprøve” på uddannelsen, og du vil møde ledere, specialister og nøglemedarbejdere, som allerede ér uddannet LifeAchievere. De kommer også denne dag, både for at netværke og for at genopfriske mindset og værktøjer fra uddannelsen. 

Læs om næste Informationsmøde

2. Skal jeg tage alle moduler på én gang?
Nej, ikke nødvendigvis. Nogle starter med modul 1, som kan stå alene som en slags “uddannelse i personligt lederskab”. De fleste vælger herefter at tage de sidste tre moduler på det næste forløb, for at få hele uddannelsen med.
3. Hvor foregår uddannelsen?

Uddannelsen foregår i Silkeborg på Vejlsøhus, der ligger i smukke omgivelser. Her er der god forplejning, og kommer du langvejs fra, kan du booke overnatning på stedet til en særlig “lifeAchiever-pris”. 

4. Hvordan er LifeAchiever uddannelsen anderledes?

Vi vægter praksis meget højt. Vi har sammensat indholdet på uddannelsen af evidensbaseret teori fra psykologien, neurologien, kommunikationen og ledelsens verden, og så har vi udviklet modeller og øvelser, som gør stoffet nærværende og lige til at implementere i hverdagen. Du får med andre ord de helt rigtige værktøjer til at lede dig selv og andre med.  

5. Er LifeAchiever en akademiuddannelse?

LifeAchiever er en uddannelse på akademiniveau. Forløbet  indeholder de to akademifag “Positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen”. Du kan afslutte uddannelsen med en certificering, og så er du LifeAchiever. Du kan derudover gå til eksamen i de to akademifag, og derved opnå 10 ECTS point, som kan bruges, hvis du  ønsker at tage en fuld akademiuddannelse, fx AU i ledelse. De øvrige fag kan tages hos vores samarbejdspartner Erhvervsakademi Dania. 

6. Er der et netværk efter uddannelsen?

Ja, det er der. To gange om året holder vi ambassadørdage, hvor alle er velkomne til at få nogle timers opfriskning, netværk og ny inspiration. Derudover kan du blive en del af LifeAchiever Masterclass, som er et stærkt netværk dedikeret til at vi holde hinanden skarpe. 

7. Kan jeg efteruddanne mig?

Ja, det kan du. 

Du kan tage Modul 5, som er et selvstændigt modul, hvor du træner det at etablere og arbejde i et highperformance team. Modulet giver også rig anledning til at udvikle dig som leder og menneske. 

Du kan også gå skridtet videre og blive proceskonsulent. Hvor LifeAchiever Uddannelsen har fokus på ledelse og 1-til-1-processer, har overbygningen LifeAchiever Pro fokus på 1-til-mange. 

Sidst men ikke mindst kan du blive en del af LifeAchiever MasterClass, som er et ledernetværk af uddannede LifeAchievere. Her mødes vi to gange om året for at lære den nyeste udvikling på ledelsesområdet. 

 

Tilmeld dig vores informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og introduktion til uddannelsen. På denne dag deltager både gæster og interesserede i uddannelsen og uddannede LifeAchievers, som kommer for at netværke og genopfriske viden og værktøjer. 

Vær med på vores sociale medier

Positiv psykologi for ledere

Få indblik i, hvordan positiv psykologi anvendes til at styrke dine ledelsesværktøjskasse. Lær at stå stærkt i dig selv, så du kan udvise mærkbar ledelse.

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

En guide til din hjerne

Når du ved, hvordan din hjerne reagerer, ved du også, hvordan du kan tage kontrol over dine reaktioner. Denne artikel giver dig indblik i dit reaktionsmønster, og hvordan din hjerne reagerer i en krisesituation, som fx. coronasituationen.

Trivsel og ledelse

Trivselsmodellen PERMA giver dig fem faktorer, du kan arbejde med, hvis du vil styrke trivslen i virksomheden. Faktorerne spiller sammen, og når du fokuserer på og tyrker ét område, smitter det af på de øvrige områder.

Pin It on Pinterest