LifeAchiever mindsettet

At være LifeAchiever er en ambition om at udvise stærkt personligt lederskab, med henblik på at opnå bedre resultater. For sig selv, og sammen med de mennesker vi omgiver os med.

Derfor har vi udviklet et mindset som vi bruger til at gøre ambitioner til virkelighed.

Tilmeld næste informationsdagLæs mere om uddannelsen

Indstil din hjerne med kurs mod bedre resultater

MINDSET  /ˈmʌɪn(d)sɛt/
The established set of attitudes held by someone
Oxford Dictionary

Hvis ambitionen om at opnå bedre resultater skal blive til virkelighed, kræver det bevidst handling – og handling kræver ressourcer.

Det kan LifeAchiever mindsettet give dig.

Alt hvad vi – Achievers – arbejder med er evidenbaseret. Det gælder indhold, metoder og modeller, både i vores arbejde ude i virksomheder, organisationer og med professionelle sportsfolk, på LifeAchiever uddannelsen og på vores kursus i personligt lederskab.

Mindsettet bygger på en blanding af neurologi, psykologi, ledelse og kommunikation. Gennem mange års arbejde med træning af højtydende mennesker og teams, har vi fået en unik indsigt i det, der virker. Den erfaring er blevet til LifeAchiever Uddannelsen, hvor ledere, specialister og nøglemedarbejdere deltager, med henblik på at styrke sig selv og de mennesker, de omgiver sig med.

Med udgangspunkt i mindsettet får deltagerne den viden og de værktøjer og – ikke mindst – den praktiske træning der skal til, for at gøre ambitionen til virkelighed.

Har du en ambition om bedre resultater?

Du kan blive certificeret LifeAchiever ved at tage hele uddannelsen – modul 1-4. Har du tidligere taget – eller ønsker du at tage – akademifag indenfor ledelse, kan du efter certificeringen vælge at gå til eksamen i de to fag “Positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen”

Du kan også vælge at starte med vores 3-dages kursus i Personligt Lederskab. Her kommer du til at arbejde med LifeAchiever Mindsettet, og du får viden om, hvordan du virker på dig selv og på andre. Skulle du få herefter få lyst til at tage hele uddannelsen, giver kurset merit til uddannelsen. 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os med det samme på mail@achievers.dk 

 

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst information om og invitation til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever Uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Artikler

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Dit GUF filter

Dit GUF filter handler om hvordan din hjerne generaliserer, udelader og forvrænger indtryk, og på den måde kommer til at give dig et skævt billede af det, der faktisk sker omkring dig.

læs mere

Rapport

Rapport er fundamentet under al god og positiv kommunikation – og dermed også et fundament under ledelse. Hvis vi skal fremhæve én ting, som er det vigtigste på LifeAchiever Uddannelsen, så er det opmærksomheden på og træningen af rapport. Uden rapport – ingen positiv kontakt mellem mennesker.

læs mere

De Grundlæggende Egobehov

Når du kender dine egne egobehov, kan du bedre lede dig selv. Sætter du dig ind i andres ego-behov, ved du pludselig hvad der skal til, for at du kan lede dem til deres optimale performance.

læs mere

Modellen af verden

Fra det øjeblik du langsomt åbner øjnene efter du er født, hjælper din hjerne dig til at forstå de indtryk du får. 
Hurtigt dannes de første erfaringer, og allerede mens vi er helt små, har vi dannet det første mønster for forståelse: Vores model af verden.

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This