LifeAchiever mindsettet

At være LifeAchiever er en ambition om at opnå bedre resultater, såvel professionelt som privat, ved udvise stærkt personligt lederskab.

Derfor har vi udviklet et mindset – en række principper – som vi bruger til at gøre ambitionen til virkelighed.

Tilmeld næste informationsdagLæs mere om uddannelsen

Indstil din hjerne med kurs mod bedre resultater

MINDSET  /ˈmʌɪn(d)sɛt/
The established set of attitudes held by someone
Oxford Dictionary

Hvis ambitionen om at opnå bedre resultater skal blive til virkelighed, kræver det bevidst handling – og handling kræver ressourcer.

Det er LifeAchiever mindsettets formål.

Nogle af de principper, vi støtter os til er:

Jeg oplever min egen model af verden.
Jeg oplever ikke virkeligheden, som den er (objektivt), men som jeg er (subjektivt).

Jeg har respekt for andres model af verden
Andre har – lige som jeg – deres egen subjektive oplevelse af verden, og deraf formes deres adfærd. Det har jeg respekt for.

Det er mig, der styrer mit sind, og dermed min tilstand og resultater.
Jeg er ikke bedre, end jeg har det. Ansvaret for hvordan jeg har det, ligger hos mig selv. 

Der findes ikke fiasko. Kun feedback.
Fejl sker. Som LifeAchievere ser vi fejl som feedback, som vi forholder os til og lærer af. Når noget ikke virker, så gør vi noget andet.

Bag om mindsettet

Mindsettet bygger på en blanding af neurologi, psykologi, ledelse og kommunikation. Gennem mange års arbejde med træning af højtydende mennesker og teams, har vi fået en unik indsigt i det, der virker. Den erfaring er blevet til LifeAchiever Uddannelsen, hvor ledere, specialister og nøglemedarbejdere deltager, med henblik på at styrke sig selv og de mennesker, de omgiver sig med.
Med udgangspunkt i mindsettet får deltagerne den viden, de værktøjer og – ikke mindst – den praktiske træning, der skal til for at gøre ambition til virkelighed.

Har du en ambition om bedre resultater?

Du kan blive certificeret LifeAchiever ved at tage hele uddannelsen – Modul 1-4. Ønsker du at tage akademifag indenfor ledelse, kan du efter certificeringen vælge at gå til eksamen i de to fag “Positiv psykologi i ledelse” og “Positiv psykologi i organisationen”.

Du kan også vælge at starte ud med Modul 1, som kan ses som et kursus i Personligt Lederskab. Her kommer du til at arbejde med LifeAchiever Mindsettet og du får viden om, hvordan du virker på dig selv og på andre. Skulle du få herefter få lyst til at tage hele uddannelsen, kan du fortsætte på de næste moduler, når du har lyst. 

Har du spørgsmål?

Er du velkommen til at sende os en mail på mail@achievers.dk.

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag.
Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst informationer samt invitationer til
arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Artikler

Positiv psykologi for ledere

Få indblik i, hvordan positiv psykologi anvendes til at styrke dine ledelsesværktøjskasse. Lær at stå stærkt i dig selv, så du kan udvise mærkbar ledelse.

læs mere

Mærkbart lederskab

En mærkbar leder giver ro og retning. Det er en leder, som vi følger af lyst – ikke af pligt. De hjælper med at fjerne frygten fra rummet, og skabe både høj trivsel og effektivitet.

læs mere

Personligt lederskab

Se vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Helt enkelt handler stærkt personligt lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke værdier lever jeg efter.  At...

læs mere

Online team øvelse

En gruppe af mennesker er ikke automatisk et team. Denne lille online team øvelse kan synliggøre, hvordan I kan spille hinanden bedre i teamet.

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This