Trivsel og engagement

Følelsen af engagement er afgørende for, om en medarbejder trives. Gallupinstituttet stiller 12 spørgsmål, der fokuserer på følelsen af engagement, og dermed chancen for at kunne præstere optimalt.
Tilmeld næste informationsdagLæs mere om uddannelsen

Undersøgelse af medarbejderengagement

Medarbejdere der føler sig engageret i arbejdet, trives bedre, og medarbejdere der trives, præsterer bedre. 

Som ledere har vi et ansvar for at hjælpe vores kolleger til at lykkedes, og til at finde kilden til bedre trivsel og bedre resultater – både for den enkelte og for hele teamet. 

Gallupinstituttet har gennem en årrække forsket i medarbejderengagement, og har udviklet en test, der kan måle på graden af engagement blandt medarbejderne. Her giver vi dig de 12 spørgsmål, der kan hjælpe med at øge fokus på eventuelle indsatsområder, og på Gallupinstituttets egen hjemmeside, kan du læse meget mere, og evt. bestille en undersøgelse til virksomheden.  

Det handler om trivsel

Alle 12 spørgsmål i undersøgelsen  hviler på mindst én af de fem faktorer for trivsel, som du kan læse mere om i artiklen “Ledelse og trivsel”:

  • Positive følelser
  • Engagement
  • Relationer
  • Mening
  • At præstere

Tal fra Q12 undersøgelsen

Gallup har gennemført Q12 undersøgelsen på mere end 198.000 medarbejdere, og virksomheder med høj Q12 score havde bl.a.:

  • Lavere medarbejderomsætning
  • Højere salgsrater
  • Bedre produktivitet
  • Bedre kundeloyalitet  

 

LifeAchiever – Ledelse med fokus på bl.a. trivsel

LifeAchiever uddannelsen er en lederuddannelse, hvor vi bl.a. anvender positiv psykologi til at skabe bedre trivsel og præstationer. 

Bag uddannelsen står det erfarne konsulentfirma, Achievers, der gennem en lang årrække har arbejdet med at udvikle højtydende mennesker, teams og organisationer. Vi har løbende taget den nyeste forskning på områder indenfor ledelse, kommunikation, psykologi og neurologi, og omsat det til jordnær viden og praktiske redskaber, lige til at anvende i virksomhedens dagligdag. 

Det er dog ikke blot den nyeste viden. LifeAchiever uddannelsen handler om det, vi ved virker, når vi arbejder med at få mennesker til at være den bedste udgave af sig selv. 

 

Du er meget velkommen i netværket, og du kan starte allerede i dag: 

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag.
Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst informationer samt invitationer til
arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Artikler

Positiv psykologi for ledere

Få indblik i, hvordan positiv psykologi anvendes til at styrke dine ledelsesværktøjskasse. Lær at stå stærkt i dig selv, så du kan udvise mærkbar ledelse.

læs mere

Mærkbart lederskab

En mærkbar leder giver ro og retning. Det er en leder, som vi følger af lyst – ikke af pligt. De hjælper med at fjerne frygten fra rummet, og skabe både høj trivsel og effektivitet.

læs mere

Personligt lederskab

Se vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Helt enkelt handler stærkt personligt lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke værdier lever jeg efter.  At...

læs mere

Online team øvelse

En gruppe af mennesker er ikke automatisk et team. Denne lille online team øvelse kan synliggøre, hvordan I kan spille hinanden bedre i teamet.

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This