Trivsel og engagement

Følelsen af engagement er afgørende for, om en medarbejder trives. Gallupinstituttet stiller 12 spørgsmål, der fokuserer på følelsen af engagement, og dermed chancen for at kunne præstere optimalt.
Tilmeld næste informationsdagLæs mere om uddannelsen

Undersøgelse af medarbejderengagement

Medarbejdere der føler sig engageret i arbejdet, trives bedre, og medarbejdere der trives, præsterer bedre. 

Som ledere har vi et ansvar for at hjælpe vores kolleger til at lykkedes, og til at finde kilden til bedre trivsel og bedre resultater – både for den enkelte og for hele teamet. 

Gallupinstituttet har gennem en årrække forsket i medarbejderengagement, og har udviklet en test, der kan måle på graden af engagement blandt medarbejderne. Her giver vi dig de 12 spørgsmål, der kan hjælpe med at øge fokus på eventuelle indsatsområder, og på Gallupinstituttets egen hjemmeside, kan du læse meget mere, og evt. bestille en undersøgelse til virksomheden.  

Det handler om trivsel

Alle 12 spørgsmål i undersøgelsen  hviler på mindst én af de fem faktorer for trivsel, som du kan læse mere om i artiklen “Ledelse og trivsel”:

  • Positive følelser
  • Engagement
  • Relationer
  • Mening
  • At præstere

Tal fra Q12 undersøgelsen

Gallup har gennemført Q12 undersøgelsen på mere end 198.000 medarbejdere, og virksomheder med høj Q12 score havde bl.a.:

  • Lavere medarbejderomsætning
  • Højere salgsrater
  • Bedre produktivitet
  • Bedre kundeloyalitet  

 

LifeAchiever – Ledelse med fokus på bl.a. trivsel

LifeAchiever uddannelsen er en lederuddannelse, hvor vi bl.a. anvender positiv psykologi til at skabe bedre trivsel og præstationer. 

Bag uddannelsen står det erfarne konsulentfirma, Achievers, der gennem en lang årrække har arbejdet med at udvikle højtydende mennesker, teams og organisationer. Vi har løbende taget den nyeste forskning på områder indenfor ledelse, kommunikation, psykologi og neurologi, og omsat det til jordnær viden og praktiske redskaber, lige til at anvende i virksomhedens dagligdag. 

Det er dog ikke blot den nyeste viden. LifeAchiever uddannelsen handler om det, vi ved virker, når vi arbejder med at få mennesker til at være den bedste udgave af sig selv. 

 

Du er meget velkommen i netværket, og du kan starte allerede i dag: 

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst informationer samt invitationer til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Artikler

Personligt lederskab

Se vores video, hvor vi forklarer begrebet "Stærkt personligt lederskab" Hvis vi skal gøre det helt enkelt, handler det stærke personlige lederskab om to ting: At have en rigtig god selvindsigt. Det vil sige: Hvad er vigtigt for mig, hvad står jeg for og hvilke...

læs mere

Online team øvelse

Disse 4 simple spørgsmål kan, når de er forberedt godt og rammerne er sat korrekt, medvirke til, at I i højere grad kan spille jer selv og hinanden bedre i teamet. Hvis du vil vide mere om LifeAchiever Uddannelsen og konsulentfirmaet Achievers, kan du tilmelde dig...

læs mere

Stockdale paradokset

Selvom James Stockdale gennemgik 7,5 års fangeskab og tortur, tvivlede han aldrig på, at han kunne komme igennem det. Filosofien bag beskrives i dag som Stockdale Paradokset, som er et særdeles stærkt værktøj til både personligt lederskab og ledelse af andre.

læs mere

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Mellem stimuli og respons er der et lille rum. Her ligger din mulighed for at vælge din reaktion, og dermed friheden til at lede dig selv mere hensigtsmæssigt og i en mere ressourcefuld retning.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This