Trivsel og engagement

Følelsen af engagement er afgørende for, om en medarbejder trives. Gallupinstituttet stiller 12 spørgsmål, der fokuserer på følelsen af engagement, og dermed chancen for at kunne præstere optimalt.
Tilmeld næste informationsdagLæs mere om uddannelsen

Undersøgelse af medarbejderengagement

Medarbejdere der føler sig engageret i arbejdet, trives bedre, og medarbejdere der trives, præsterer bedre. 

Som ledere har vi et ansvar for at hjælpe vores kolleger til at lykkedes, og til at finde kilden til bedre trivsel og bedre resultater – både for den enkelte og for hele teamet. 

Gallupinstituttet har gennem en årrække forsket i medarbejderengagement, og har udviklet en test, der kan måle på graden af engagement blandt medarbejderne. Her giver vi dig de 12 spørgsmål, der kan hjælpe med at øge fokus på eventuelle indsatsområder, og på Gallupinstituttets egen hjemmeside, kan du læse meget mere, og evt. bestille en undersøgelse til virksomheden.  

Det handler om trivsel

Alle 12 spørgsmål i undersøgelsen  hviler på mindst én af de fem faktorer for trivsel, som du kan læse mere om i artiklen “Ledelse og trivsel”:

  • Positive følelser
  • Engagement
  • Relationer
  • Mening
  • At præstere

Tal fra Q12 undersøgelsen

Gallup har gennemført Q12 undersøgelsen på mere end 198.000 medarbejdere, og virksomheder med høj Q12 score havde bl.a.:

  • Lavere medarbejderomsætning
  • Højere salgsrater
  • Bedre produktivitet
  • Bedre kundeloyalitet  

 

LifeAchiever – Ledelse med fokus på bl.a. trivsel

LifeAchiever uddannelsen er en lederuddannelse, hvor vi bl.a. anvender positiv psykologi til at skabe bedre trivsel og præstationer. 

Bag uddannelsen står det erfarne konsulentfirma, Achievers, der gennem en lang årrække har arbejdet med at udvikle højtydende mennesker, teams og organisationer. Vi har løbende taget den nyeste forskning på områder indenfor ledelse, kommunikation, psykologi og neurologi, og omsat det til jordnær viden og praktiske redskaber, lige til at anvende i virksomhedens dagligdag. 

Det er dog ikke blot den nyeste viden. LifeAchiever uddannelsen handler om det, vi ved virker, når vi arbejder med at få mennesker til at være den bedste udgave af sig selv. 

 

Du er meget velkommen i netværket, og du kan starte allerede i dag: 

Bliv en del af LifeAchiever netværket i dag

Har du et ønske om at arbejde med dit eget personlige lederskab og din måde at lede andre på, så bliv en del af vores netværk allerede i dag. Så modtager du vores mail "Lederinspiration" med nyheder, artikler, øvelser og ikke mindst information om og invitation til arrangementer, kurser og uddannelsen.  

Kom med til informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og netværk. Du er velkommen!

Læs mere om uddannelsen

LifeAchiever Uddannelsen er en uddannelse i stærkt personligt lederskab og positiv psykologi. En uddannelsen med tryk på dannelse. 

Vær med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få glimtvise indblik i vores arbejde med ledere, specialister, nøglemedarbejdere og professionelle sportsfolk.

Artikler

Hvad er positiv psykologi?

Hvad er positiv psykologi egentlig, og hvordan kan jeg som leder bruge positiv psykologi til at styrke mine ledelsesværktøjer?
Denne artikel giver dig svarene.

læs mere

Fakta og følelser

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

System 1 og 2

Når du kender hjernens system 1 og 2 er du godt på vej til at kunne adskille følelser og fakta, for på den måde at kunne tage mere velovervejede beslutninger, tænke logisk og lede dig selv mere effektivt.

læs mere

Amygdala og hippocampus

Helt forenklet består din limbiske hjerne af to områder: amygdala og hippocampus. Amygdala, der styrer de negative følelser, er 3 gange så sensitiv som hippocampus, der styrer de positive følelser.

læs mere

Mindsettet

Gennem mange års arbejde med højtydende mennesker og teams har vi opnået en unik indsigt i det, der virker. herudfra har vi skabt 14 sætninger, som danner grundlag for vores mindset. Det er på ingen måde hverken matematik eller religion. Blot til eftertanke.

læs mere

Dit GUF filter

Dit GUF filter handler om hvordan din hjerne generaliserer, udelader og forvrænger indtryk, og på den måde kommer til at give dig et skævt billede af det, der faktisk sker omkring dig.

læs mere

Rapport

Rapport er fundamentet under al god og positiv kommunikation – og dermed også et fundament under ledelse. Hvis vi skal fremhæve én ting, som er det vigtigste på LifeAchiever Uddannelsen, så er det opmærksomheden på og træningen af rapport. Uden rapport – ingen positiv kontakt mellem mennesker.

læs mere

De Grundlæggende Egobehov

Når du kender dine egne egobehov, kan du bedre lede dig selv. Sætter du dig ind i andres ego-behov, ved du pludselig hvad der skal til, for at du kan lede dem til deres optimale performance.

læs mere

Modellen af verden

Fra det øjeblik du langsomt åbner øjnene efter du er født, hjælper din hjerne dig til at forstå de indtryk du får. 
Hurtigt dannes de første erfaringer, og allerede mens vi er helt små, har vi dannet det første mønster for forståelse: Vores model af verden.

læs mere

En guide til din hjerne

Når du ved, hvordan din hjerne reagerer, ved du også, hvordan du kan tage kontrol over dine reaktioner. Denne artikel giver dig indblik i dit reaktionsmønster, og hvordan din hjerne reagerer i en krisesituation, som fx. coronasituationen.

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This