Trivsel og engagement

Følelsen af engagement er afgørende for, om en medarbejder trives. Gallupinstituttet stiller 12 spørgsmål, der fokuserer på følelsen af engagement, og dermed chancen for at kunne præstere optimalt.
Tilmeld næste informationsdagLæs mere om uddannelsen

Undersøgelse af medarbejderengagement

Medarbejdere der føler sig engageret i arbejdet, trives bedre, og medarbejdere der trives, præsterer bedre. 

Som ledere har vi et ansvar for at hjælpe vores kolleger til at lykkedes, og til at finde kilden til bedre trivsel og bedre resultater – både for den enkelte og for hele teamet. 

Gallupinstituttet har gennem en årrække forsket i medarbejderengagement, og har udviklet en test, der kan måle på graden af engagement blandt medarbejderne. Her giver vi dig de 12 spørgsmål, der kan hjælpe med at øge fokus på eventuelle indsatsområder, og på Gallupinstituttets egen hjemmeside, kan du læse meget mere, og evt. bestille en undersøgelse til virksomheden.  

Det handler om trivsel

Alle 12 spørgsmål i undersøgelsen  hviler på mindst én af de fem faktorer for trivsel, som du kan læse mere om i artiklen “Ledelse og trivsel”:

  • Positive følelser
  • Engagement
  • Relationer
  • Mening
  • At præstere

Tal fra Q12 undersøgelsen

Gallup har gennemført Q12 undersøgelsen på mere end 198.000 medarbejdere, og virksomheder med høj Q12 score havde bl.a.:

  • Lavere medarbejderomsætning
  • Højere salgsrater
  • Bedre produktivitet
  • Bedre kundeloyalitet  

 

LifeAchiever – Ledelse med fokus på bl.a. trivsel

LifeAchiever uddannelsen er en lederuddannelse, hvor vi bl.a. anvender positiv psykologi til at skabe bedre trivsel og præstationer. 

Bag uddannelsen står det erfarne konsulentfirma, Achievers, der gennem en lang årrække har arbejdet med at udvikle højtydende mennesker, teams og organisationer. Vi har løbende taget den nyeste forskning på områder indenfor ledelse, kommunikation, psykologi og neurologi, og omsat det til jordnær viden og praktiske redskaber, lige til at anvende i virksomhedens dagligdag. 

Det er dog ikke blot den nyeste viden. LifeAchiever uddannelsen handler om det, vi ved virker, når vi arbejder med at få mennesker til at være den bedste udgave af sig selv. 

 

Du er meget velkommen i netværket, og du kan starte allerede i dag: 

Tilmeld dig vores informationsdag

To gange om året afholder vi informationsdag, som er 4 timers  gratis undervisning og introduktion til uddannelsen. På denne dag deltager både gæster og interesserede i uddannelsen og uddannede LifeAchievers, som kommer for at netværke og genopfriske viden og værktøjer. 

Vær med på vores sociale medier

Trivsel og ledelse

Trivselsmodellen PERMA giver dig fem faktorer, du kan arbejde med, hvis du vil styrke trivslen i virksomheden. Faktorerne spiller sammen, og når du fokuserer på og tyrker ét område, smitter det af på de øvrige områder.

Trivsel og engagement

Følelsen af engagement er afgørende for en generelle trivsel hos medarbejderen. Her får du 12 spørgsmål du kan bruge, hvis du vil tage temperaturen på medarbejdernes – eller dit eget – engagement.

Sådan skaber du bedre trivsel for dig selv

Trivsel handler om, hvorvidt du har en generel positiv oplevelse af det liv du lever. Denne artikel giver dig indblik i 5 faktorer for trivsel, og du får inspiration til, hvordan du kan skabe bedre trivsel for dig selv.

Er du en kriger eller et offer?

Historien om de to ulve, som du måske kender fra sociale medier, hænger tæt sammen med neurologien, og er en opfordring til dig om at vælge, om du vil være en kriger eller et offer.

Reframing – Kunsten at berolige din amygdala

Det handler ikke om at være tvangspositiv. Reframing handler om at vælge den positive – men sande – udlægning af den modstand du møder i livet.

Stil dine spørgsmål herunder

Pin It on Pinterest

Share This